Едноетажна къща с три спални до Свищов

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
село Пиперково / близо до Русе / България

Етаж
1

Спални
3


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1000 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
120 км

Последна актуализация
01.07.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 120 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Възможно паркиране на улицата
  • Паркинг
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

Предлагаме на вашето внимание тази едноетажна къща с 3 спални разположена в село Пиперково, на 15 км от град Свищов и 60 км от град Русе. Селото заема северния район на България и принадлежи към община Ценово, Русенска област. Отдалечена е на около 250 км от Варна и 100 км от най-близкия зимен курорт. Населението на селото възлиза на 450 души.

Пиперково е малко село разположено в равнинна местност; населението му наброява 450 души. Най-близкото летище е това във Букурещ, Румъния и се намира на 120 км от селото.

ОПИСАНИЕ НА КЪЩАТА

Тази едноетажна къща се състои от 3 спални, един коридор и помещение, където може да се оборудва като вътрешна баня и тоалетна. Има обща разгърната площ от 100 кв.м. Към имота спада и просторен парцел от 1 000 кв.м с една стопанска постройка от 100 кв.м и паркомясто.

Общо състояние на имота

Тази типично селска къща се намира в най-високата част на селото и разкрива невероятна панорамна гледка. Имотът е в добро състояние, но е необходимо освежаване и обзавеждане на банята и тоалетната. Предлага се за продажба без мебелите. Къщата е подходяща за ваканционен дом или семейна вила. Имотът е достъпен и при зимни условия, а районът е подходящ за лов и риболов.

Описание на градината

Градината е равна; в двора има една стопанска постройка и паркомясто.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

 
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот