Едноетажна къща с две спални в село Садина, Русенско


Тип имот
Къщи

Местоположение
село Садина / близо до Русе / България

Етаж
1

Спални
3

Бани
1


Площи на жилищата
110 м² - 0 м²

Цена
  19 950

Без комисиона от купувача

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
120 км

Последна актуализация
08.04.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 120 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
КАНАЛИЗАЦИЯ
 • Септична яма
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Възможно паркиране на улицата
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
 • Паркинг
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Тази едноетажна къща с 3 спални е разположена в село Садина на 60 км от град Русе и на 15 км от Попово. Селото е намира в северния централен район на България и принадлежи към община Попово, област Търговище. Отстои приблизително на 250 км от Варна. Населението на селото наброява 700 човека.

Садина е историческо село с много забележителности като крепостта „Доброселско Кале”, етнографския център „Капански Комплекс” и храма „Св. Троица”.

На 120 км от селото се намира едно от най-големите международни летища Букурещ.

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА

Къщата е едноетажна, построена през 1960 г. и се състои от 3 спални. Необходимо е извършването на ремонтна дейност. Общата застроена площ възлиза на 110 кв.м. Към къщата принадлежи обширен парцел земя, който заема 1800 кв.м с три стопански постройки. Има също и мазе с площ 20 кв.м и паркомясто.

Разпределение на етажите:

1-ви етаж: състои се от 3 спални, дневна, кухня и коридор. Всички стаи са в добро състояние, но е необходима реновация.

Общо състояние на имота:

Къщата се намира в гориста местност с гледка към хълмовете. Намира се в добро състояние и след извършването на нужните ремонти може да се превърне в идеален дом за целогодишно живеене.

Градина:

В градината има плодови насаждения, както и три стопански постройки.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.

ПРИРОДЕН ПАРК РУСЕНСКИ ЛОМ

Природен пак Русенски Лом е разположен приблизително на 20 км южно от Русе. Паркът е получил своето име от река Лом, която е последния десен приток на Дунав. Природен парк Русенски Лом е известен със своята флора, която наброява 877 видове (23% от флората на България), 30 балкански и ендемични видове и 1 български ендемичен вид сред тях. Ендемичните растения формират 3,4% от всички растения в парка. В русенски Лом могат да бъдат открити над 22 вида риба. Паркът се гордее с 192 вида птици и 70 вида бозайници (от всичко 100 породи на територията на България). От всички хълмове на Природен парк Русенски Лом се разкрива невероятна панорама. Тя обхваща безкрайните извивки на долината на реката, гората и дивата красота на скалите, както и останките от старите крепости. Сред най-известите панорами е тази, която се разкрива от височините на село Червен.

Градът Червен е основан по време на Второто българско царство (13-14 век) и е бил един от най-големите военни, административни и икономически центрове на страната.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

 
Нашите топ оферти за продажба в Русе, България Топ оферти в Русе, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот