Новопостроена къща в село Копривец, Русенско


Тип имот
Къща

Местоположение
село Копривец / близо до Русе / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1500 м²

Цена
  15 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
130 км

Последна актуализация
23.03.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 130 км
Гледки от имота
 • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
КАНАЛИЗАЦИЯ
 • Септична яма
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Възможно паркиране на улицата
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Тази новопостроена къща е разположена в село Копривец на 65 км от град Русе. Селото е намира в северния централен район на България и принадлежи към община Бяла. Отстои приблизително на 200 км от Варна и 280 км от София. Населението на селото наброява 400 човека.

Копривец се намира в полу-планинска местност на 16 км от град Бяла и 34 км от Попово, на главната магистрала Варна-София. В селото има много забележителности измежду които манастира „Света Петка”. Жителите се гордеята с факта, че на територията на селото са открити най-древните човешки останки на Балканския полуостров.

На 150 км от селото се намира едно от най-големите международни летища Букурещ.

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА

Къщата е двуетажна, построена през 2002 г. и се състои от 3 спални. Все още не е напълно завършена и изисква ремонтна дейност. Всеки етаж е разположен върху 50 кв.м площ; общата застроена площ възлиза на 100 кв.м. Към къщата принадлежи обширен парцел земя, който заема 1500 кв.м. Има също и мазе с площ 20 кв.м.

Разпределение на етажите:

1-ви етаж: състои се от кухня, дневна, баня с тоалетна, коридор и една спалня. Стаите не са напълно завършени. Вътрешна стълба свързва двата етажа.

2-ри етаж: състои се от от 2 спални, малък коридор и баня с тоалетна. Има също и тераса. Стаите не са напълно завършени.

Общо състояние на имота:

Основното предимство на тази къща в село Копривец е невероятната гледка, която се разкрива от имота. Изисква овършителни работи, като предоставя идеална възможност за бъдещите собственици до обзаведат според своя личен вкус и предпочитания.

Градина:

Градината е равна, с възможност за лятна кухня.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.

ПРИРОДЕН ПАРК РУСЕНСКИ ЛОМ

Природен пак Русенски Лом е разположен приблизително на 20 км южно от Русе. Паркът е получил своето име от река Лом, която е последния десен приток на Дунав. Природен парк Русенски Лом е известен със своята флора, която наброява 877 видове (23% от флората на България), 30 балкански и ендемични видове и 1 български ендемичен вид сред тях. Ендемичните растения формират 3,4% от всички растения в парка. В русенски Лом могат да бъдат открити над 22 вида риба. Паркът се гордее с 192 вида птици и 70 вида бозайници (от всичко 100 породи на територията на България). От всички хълмове на Природен парк Русенски Лом се разкрива невероятна панорама. Тя обхваща безкрайните извивки на долината на реката, гората и дивата красота на скалите, както и останките от старите крепости. Сред най-известите панорами е тази, която се разкрива от височините на село Червен.

Градът Червен е основан по време на Второто българско царство (13-14 век) и е бил един от най-големите военни, административни и икономически центрове на страната.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

 
Нашите топ оферти за продажба в Русе, България Топ оферти в Русе, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот