Просторна двуетажна къща с 4 спални в село Тръстеник, Русенско


Тип имот
Къща

Местоположение
село Тръстеник / близо до Русе / България

Етаж
2

Спални
4

Бани
1


Площ на сградата
120 м²

Площ на парцела
1500 м²

Цена
  19 980

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
80 км

Последна актуализация
20.05.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 80 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
КАНАЛИЗАЦИЯ
  • Септична яма
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Вътрешна баня
  • Вътрешна тоалетна
  • Гараж
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

Тази двуетажна къща с четири спални е удобно разположена в село Тръстеник на 22 км от град Русе и на 10 км от Две Могили. Селото е намира в северния централен район на България и принадлежи към община Иваново, Русенска област. Отстои приблизително на 230 км от Варна и 280 км от София. Населението на селото наброява 650 човека.

Тръстеник се намира в равнинна местност само на 2 км от главната магистрала Русе-София. Близостта до големия град предлага отлични възможности за целогодишно живеене.

На 80 км от селото се намира едно от най-големите международни летища Букурещ.

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА

Къщата е двуетажна, в отлично състояние и се състои от 4 спални. Построена е през 1970 година. Всеки етаж е разположен върху 60 кв.м площ; общата застроена площ възлиза на 120 кв.м. Към къщата принадлежи обширен парцел земя, който заема 1500 кв.м с една стопанска постройка и гараж.

Разпределение на етажите:

1-ви етаж: състои се дневна, кухня, една спалня, баня с тоалетна. Всички стаи са в много добро състояние. Външна стълба свързва двата етажа.

2-ри етаж: състои се от от 3 спални, голям коридор и килер.

Общо състояние на имота:

Тази просторна къща в Тръстеник е в отлично състояние, но може да има нужда от малко освежаване- например подмяна на дограмите, подмяна на електрическата инсталация. Къщата разкрива невероятна гледка към селото и е подходяща за постоянно живеене.

Градина:

Градината е равна, с една стопанска постройка и гараж. Има насаждения с лозя, овошки и зеленчуци.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.

ПРИРОДЕН ПАРК РУСЕНСКИ ЛОМ

Природен пак Русенски Лом е разположен приблизително на 20 км южно от Русе. Паркът е получил своето име от река Лом, която е последния десен приток на Дунав. Природен парк Русенски Лом е известен със своята флора, която наброява 877 видове (23% от флората на България), 30 балкански и ендемични видове и 1 български ендемичен вид сред тях. Ендемичните растения формират 3,4% от всички растения в парка. В русенски Лом могат да бъдат открити над 22 вида риба. Паркът се гордее с 192 вида птици и 70 вида бозайници (от всичко 100 породи на територията на България). От всички хълмове на Природен парк Русенски Лом се разкрива невероятна панорама. Тя обхваща безкрайните извивки на долината на реката, гората и дивата красота на скалите, както и останките от старите крепости. Сред най-известите панорами е тази, която се разкрива от височините на село Червен.

Градът Червен е основан по време на Второто българско царство (13-14 век) и е бил един от най-големите военни, административни и икономически центрове на страната.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

 
Нашите топ оферти за продажба в Русе, България Топ оферти в Русе, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот