Просторна двуетажна къща в село Бистренци, Русенско


Тип имот
Къща

Местоположение
село Бистренци / близо до Русе / България

Етаж
2

Спални
4

Бани
1


Площ на сградата
200 м²

Площ на парцела
3360 м²

Цена
  25 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
120 км

Последна актуализация
20.06.2012 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 120 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата

Ако търсите просторна къща в планински район, то този чудесен имот в село Бистренци е точно за вас. Къщата е разположена на 60 км от Русе, 15 км от Бяла и 35 км от Попово. Селото се намира в централния северен район на България и принадлежи към община Бяла, област Русе. Намира се приблизително на 230 км от Варна и 280 км от София. Населението на селото наброява 300 човека.

Бистренци е живописно село разположено в планинска и гориста местност. Къщата е разположена в най-високата част на селото.

На 120 км от селото се намира едно от най-големите международни летища Букурещ.

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА

Тази двуетажна къща е построена през 1970 г. Състои се от 4 спални и е била напълно реновирана. Всеки етаж е разположен върху 100 кв.м площ; общата застроена площ възлиза на 200 кв.м. Към къщата принадлежи обширен парцел земя, който заема 3360 кв.м, а също и 15 кв.м гараж. Към сградата принадлежи и голяма стопанска постройка с големина 160 кв.м.

Разпределение на етажите:

1-ви етаж: състои се от кухня, една спалня и баня с тоалетна. Подовите настилки в стаите трябва да бъдат сменени. Външна стълба свързва двата етажа.

2-ри етаж: състои се от от 3 спални и коридор.

Общо състояние на имота:

Къщата е била реновирана, но въпреки всичко има нужда от освежаване (подовите настилк в стаите; плочките в банята). Имотът разкрива гледка към селото и е подходящ за целогодишно живеене. Предлага се без мебелите.

Градина:

Градината е равна, към нея принадлежи и голяма стопанка постройка с големина 160 кв.м.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Русе, България Топ оферти в Русе, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот