Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Русе / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
120 м²

Площ на парцела
1000 м²

Цена
  8 900

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
105 км

Последна актуализация
23.03.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 105 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
КАНАЛИЗАЦИЯ
  • Септична яма
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Външна баня
  • Външна тоалетна
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

Ново изгодно предложение в планински район. Селото е разположено с североизточна България, заема източната част на Дунавската равнина, между двата бряга на река Малки Лом. То отстои приблизително 8 км от Цар Калоян и 48 км от Русе. Счита се, че в миналото император Константин Велики, за да укрепи северната граница на римската империя, е построил редица малки крепости на река Дунав и река Малки Лом.

Тази къща е с голям потенциал за реновиране. Населението на селото наброява 300 човека.

Летище Букурещ е на 105 км.

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА

Тази двуетажна къща е построена през 1960 година и се състои от три спални. Всеки етаж заема около 60 кв.м и обща застроена площ от 120 км. Към имота принадлежи обширен участък от 1000 кв.м.

Разпределение на етажите:

1ви етаж: състои се от кухня, складово помещение, изба около 20 кв.м.

2ри етаж: състои се от 3 спални, складово помещение и коридор.

Общо състояние:

Къщата се нуждае от основен ремонт.

Градина:

Градината е просторна и гледа към природния парк, хълмовете и гората.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.
След получаване на депозита имотът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.
Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.

ПРИРОДЕН ПАРК РУСЕНСКИ ЛОМ

Природен пак Русенски Лом е разположен приблизително на 20 км южно от Русе. Паркът е получил своето име от река Лом, която е последния десен приток на Дунав. Природен парк Русенски Лом е известен със своята флора, която наброява 877 видове (23% от флората на България), 30 балкански и ендемични видове и 1 български ендемичен вид сред тях. Ендемичните растения формират 3,4% от всички растения в парка. В русенски Лом могат да бъдат открити над 22 вида риба. Паркът се гордее с 192 вида птици и 70 вида бозайници, от всичко 100 породи на територията на България. От всички хълмове на Природен парк русенски Лом се разкрива невероятна панорама. Тя обхваща безкрайните извивки на долината на реката, гората и дивата красота на скалите, както и останките от старите крепости. Сред най-известите панорами е тази, която се разкрива от височините на село Червен.
Градът Червен е основан по време на Второто българско царство (13-14 век) и е бил един от най-големите военни, административни и икономически центрове на страната.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

 
Нашите топ оферти за продажба в Русе, България Топ оферти в Русе, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот