Тип имот
Къща

Местоположение
Mechka / близо до Русе / България

Етаж
3

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
150 м²

Площ на парцела
1000 м²

Цена
  22 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния
90 км

Последна актуализация
10.07.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 90 км
Гледки от имота
  • Гледка към река
Административна информация за офертата

Селото е известно със своите езера, зарибени с различни видове риба. Те са заобиколени с тръстика и се намират близо до река Дунав. Езерцата са разположени между малки хълмове, обрасли с акация и степна растителност. Тук са развити риболова и ловджийството. Селото се гордее още и със своята църква, изградена във византийски стил. То отстои само на 28 от град Русе. Селото е приблизително на 200 км от Варна. Населението му е 700 човека.

Летище Букурещ е на 80 км от селото.

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА
Тази триетажна къща е построена през 1985 година и притежава 3 спални. Всеки етаж е разположен на 50 кв.м, като разгънатата застроена площ на къщата е 150 кв.м. Към къщата принадлежи обширен участък земя от 1000 кв.м

Разпределение на етажите:

1ви етаж: състои се от коридор и кухня. Подовете са циментови, като върху тях може да се постави покритие по избор. Дограмата е в добро състояние. На този етаж няма тареса, но вътрешно сътлбище свързва това ниво с горното.

2ри етаж: състои се от 2 просторни стаи и една по-малка, която лесно може да бъде трансформирана в баня. На този етаж има 1 тераса.

3ти етаж: Голямо подпокривно помещение от 50 кв.м и тераса.

Общи състояние на имота:

Къщата е в сравнително добро състояние, като допълнително предимство е наличието на гараж, подходящ за 1 автомобил. Районът е отличен за лов и риболов. Къщата се нуждае от частичен ремонт, който е свързан с покриване на подовете, подмяна на електрическите контакти, прозорците. Къщата се продава без обзавеждането.

Градина:

Градината е засадена с лози. Тук е оформена и лятна кухня. Къщата има изглед към селото и частичен към река Дунав.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита имотът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.


ГРАД РУСЕ
Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.

ПРИРОДЕН ПАРК РУСЕНСКИ ЛОМ
Природен пак Русенски Лом е разположен приблизително на 20 км южно от Русе. Паркът е получил своето име от река Лом, която е последния десен приток на Дунав. Природен парк Русенски Лом е известен със своята флора, която наброява 877 видове (23% от флората на България), 30 балкански и ендемични видове и 1 български ендемичен вид сред тях. Ендемичните растения формират 3,4% от всички растения в парка. В русенски Лом могат да бъдат открити над 22 вида риба. Паркът се гордее с 192 вида птици и 70 вида бозайници, от всичко 100 породи на територията на България. От всички хълмове на Природен парк русенски Лом се разкрива невероятна панорама. Тя обхваща безкрайните извивки на долината на реката, гората и дивата красота на скалите, както и останките от старите крепости. Сред най-известите панорами е тази, която се разкрива от височините на село Червен.
Градът Червен е основан по време на Второто българско царство (13-14 век) и е бил един от най-големите военни, административни и икономически центрове на страната.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Русе, България Топ оферти в Русе, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот