Къща за продажба близо до гр. Свищов


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Свищов / България

Етаж
2

Спални
4


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1600 м²

Цена
  22 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
243 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 243 км

Селото, в което се намира имота е разположено във вардимската долина, само на 10 км от дунавския град Свищов. Селото носи името си от един от най-големите острови на р. Дунав и се намира в близост до реката.
Селото е голямо и предлага всичко от първа необходимост. В него има няколко хранителни магазини, кафене, кръчма, пощенски клон и медицински център и редовен автобусен транспорт.
В парцелът с площ 1600 кв.м. има построени 2 къщи. Едната се състои от 2 стаи, кухня и баня. По-голямата къща е на два етажа и се състои от 3 стаи, мазе и помещение, някога функционирало като магазин, всичко това на първия етаж. На втория има 3 стаи и тераса.
И двете къщи са в добро състояние, а тъй като се намират в централната част на селото достъпът през годината е безпроблемен.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Свищов, България Топ оферти в Свищов, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"