Парцел в регулация за продажба в с. Хераково


Тип имот
Парцел в регулация
(Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Хераково / България

Обща площ
120000 м²

Цена
  3 000 000
  25 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Орлин Орестов
Директор на офис / Партньор / Офис Цар Асен, София (PROPERTY.BG)

 • 0988 17...покажи номер
 • 02 454 ...покажи номер
 • 0883 70 ...покажи номер
 • o.orestov..покажи e-mail
 • Български, Английски, Руски
 • гр. София 1000, ул. Цар Асен 35 На картата
 • Работно време: понеделник-петък: 09:00 - 18:00;
  събота-неделя и национални празници: почивни дни.
  Консултация по телефона: понеделник-петък: 09:00 - 20:00
  Огледи на имоти: понеделник-петък: 09:00 - 18:00 или по лична договорка с брокерa
 • Ref. No. SL HRH
Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
22 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 22 км

Проект Хераково Хилс

Предлагаме за продажба парцел с големина ок.120,000кв.м. с предварителен проект за комплекс от затворен тип. Парцелите са регулирани.


Хераково Хилс а проектиран като комплекс от затворен тип насочен към средния клас копувачи, предлага нов начин на живот за семействата на работещи в столицата, които искат да се наслаждават на спокойствие и тишина в провинциална атмосфера. Проектът е удобно предвиден в непосредствена близост до наскоро реновиран магистралаен път Е-80 свързващ София със сръбската граница. Районът, в който се намира проектът се развива с бързи темпове през последните години. Това очаква да повиши броя на работните места в района, което да доведе до нуждата от повече нови жилища.

Само на 30минути път от центъра на София, и на по-малко от 10минути път от Околовръстния път, локацията на проекта предлага лесен достъп до почти всички части на столицата. Същевременно предлага неподправена провинциална атмосфера и спиращи дъха гледки към две планини: на юго-изток Витоша и на северо-изток Стара Планина. Нещо повече, проектът е на пътя на поток от чист въздух, който е превърнал гр.Банкя в един от най-известните рехабилитационни центрове.

Хераково Хилс ще бъде изграден на площ от 220,000кв.м. и ще се състои от приблизително 420 самостоятелни и двойни(близнак) къщи. Стоителите предвиждат построяването на детска градина, няколко малки парка и детски площадки, търговски площи, както и множество спортни съоръжения, включително и спа център и тенис кортове.

До сега, строителите разполагат с 120,000кв.м. от 220,000кв.м., определени за проекта на средна цена от 23евро за кв.м. и разполагат с зона със следните параметри: кинт 1.2, гъстота 60% и кота корниз 10 метра (3-етажни сгради). За да има достатъчно място за проекта е предвиден само 30% използване на позволения кинт. Продажната цена на къщите е между 130,000 и 150,000евро (завършени от строителя), включваща цената на земята за строеж.

Търсено партньорство: По настоящем стоителният предприемач търси партньор в изграждането на проекта, който ще придобие 50% дял в проекта по няколко етапа. Сумата нужна за инвестиция в първия етап на проекта е 300,000евро.
Парите ще бъдат използвани за придобиване на останалата част от земята (на средна цена от 18-19евро за кв.м.) и за започване на строителните работи по инфраструктура и малка част от примерните къщи.

Цена на цялата земя и предварителни планове – 3,000,000евро.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение (приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в с. Хераково, България Топ оферти в Хераково, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"