Къща за продажба близо до гр. Велико Търново


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Велико Търново / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
90 м²

Площ на парцела
1450 м²

Цена
  17 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
243 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 243 км

Kъща на два етажа на 25 километра от гр. Велико Търново в посока север на пътя за град Русе. Общата площ на имота е 1450 кв.м. На приземния етаж има две стаи, едната от които е спалня . Другата стая има огнище, което се нуждае от малък ремонт . От същата стая е и входът за мазата. На горния етаж /стига се по външни стълби/ има коридор и три спални . Двете се отопляват с така наречения джамал - огнище, което се зарежда с дърва, пали се от коридора и отоплява двете спални . В края на коридора е и банята със санитарен възел, с изградена канализация /септичната яма е извън къщата /, с постоянно течаща вода . В къщата има ток и телефонен кабел .
Отвън на фасадата на къщата е запазен оригиналният дървен чардак . До къщата е лятната кухня с огнище и външна чешма /също се нуждае от ремонт/ . В двора има кладенец с питейна вода, овошни дървета /сливи , ябълки , орех/ , голяма плевня, която също с нуждае от ремонт и външна тоалетна. Имотът е ограден от каменен зид. Селото е голямо, с добра инфраструктура . В селото има минерална вода, а в центъра има оздравителен комплекс, който не се стопанисваше няколко години, но от 2007-ма е даден на концесия . През лятото на 2008-ма ще заработи банята , минералният басейн и кабинетите за процедури, а също така ще започне изграждането на голям и луксозен SPA-комплекс.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"