Къща в село Водица 20 км. от Варна

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
Водица / близо до Варна / България

Етаж
2

Спални
2


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
930 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Камина / ТЕЦ

Разстояния
20 км

Последна актуализация
24.03.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Varna (VAR): 20 км
 • Магазин за хранителни стоки: 100 м
 • Спирка: 200 м
 • Болница: 20 км
Отопление
 • Камина
 • ТЕЦ
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
КАНАЛИЗАЦИЯ
 • Септична яма
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Възможно паркиране на улицата
 • Паркинг
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Имотът се намира в село Водица. Състои се от парцел 930 кв. м. и къща с РЗП 80 кв. м. Отстои на около 15-20 минути с кола от гр.Варна и летището(25 км), по главния път в посока Добрич, като се отбива от него на около 18-20 км. в ляво, а от там още 5км. до самото село.

Самият имот е почти в началото на селото, но и на около 400 м от центъра по асфалтов път – главния път, който влиза в селото.

Къщата е стара, двуетажна, каменна. Строена е в края на 20-те години на XX век. Конструкцията и стените са много добре запазени. В строителството и са използвани и тухли от към лицето. На приземния етаж има голяма стая използвана като всекидневна, до нея по-малка - като кухня и още една голяма стая използвана като склад. На втория етаж разполажението е същото, с две големи спални и една по малка в средата.

В процеса на реновиране в по-малките стаи горе и долу може да се обособят вътрешните баня и тоалетни, а до тях се изгради и вътрешна стълба.

В къщата и на двора има вода и ток. Без проблем при желание може да бъде инсталиран телефон.

В селото има селски ресторант, два магазина, поща. Има покритие на МТел и ГлоБул. Пътя от Варна към селото се поддържа в добро състояние за движение през цялата година.

На около 8 км. от село има голям язовир – този край село Николаевка и няколко по-малъки, които са редовно посещавани за риболов. Край този до Николаевка в момента се изгржда вилно селище.

В района няма индустриални производства.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот