Къща в село Водица 20 км. от Варна


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
Водица / близо до Варна / България

Етаж
2

Спални
2


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
930 м²

Цена
  18 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Камина / ТЕЦ

Разстояния
20 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 20 км
  • Магазин за хранителни стоки: 100 м
  • Спирка: 200 м
  • Болница: 20 км
Отопление
  • Камина
  • ТЕЦ

Имотът се намира в село Водица. Състои се от парцел 930 кв. м. и къща с РЗП 80 кв. м. Отстои на около 15-20 минути с кола от гр.Варна и летището(25 км), по главния път в посока Добрич, като се отбива от него на около 18-20 км. в ляво, а от там още 5км. до самото село.

Самият имот е почти в началото на селото, но и на около 400 м от центъра по асфалтов път – главния път, който влиза в селото.

Къщата е стара, двуетажна, каменна. Строена е в края на 20-те години на XX век. Конструкцията и стените са много добре запазени. В строителството и са използвани и тухли от към лицето. На приземния етаж има голяма стая използвана като всекидневна, до нея по-малка - като кухня и още една голяма стая използвана като склад. На втория етаж разполажението е същото, с две големи спални и една по малка в средата.

В процеса на реновиране в по-малките стаи горе и долу може да се обособят вътрешните баня и тоалетни, а до тях се изгради и вътрешна стълба.

В къщата и на двора има вода и ток. Без проблем при желание може да бъде инсталиран телефон.

В селото има селски ресторант, два магазина, поща. Има покритие на МТел и ГлоБул. Пътя от Варна към селото се поддържа в добро състояние за движение през цялата година.

На около 8 км. от село има голям язовир – този край село Николаевка и няколко по-малъки, които са редовно посещавани за риболов. Край този до Николаевка в момента се изгржда вилно селище.

В района няма индустриални производства.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"