Къща в село Водица 20 км. от Варна


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
Водица / близо до Варна / България

Етаж
2

Спални
2


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
930 м²

Цена
  18 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Камина / ТЕЦ

Разстояния
20 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 20 км
  • Магазин за хранителни стоки: 100 м
  • Спирка: 200 м
  • Болница: 20 км
Отопление
  • Камина
  • ТЕЦ

Имотът се намира в село Водица. Състои се от парцел 930 кв. м. и къща с РЗП 80 кв. м. Отстои на около 15-20 минути с кола от гр.Варна и летището(25 км), по главния път в посока Добрич, като се отбива от него на около 18-20 км. в ляво, а от там още 5км. до самото село.

Самият имот е почти в началото на селото, но и на около 400 м от центъра по асфалтов път – главния път, който влиза в селото.

Къщата е стара, двуетажна, каменна. Строена е в края на 20-те години на XX век. Конструкцията и стените са много добре запазени. В строителството и са използвани и тухли от към лицето. На приземния етаж има голяма стая използвана като всекидневна, до нея по-малка - като кухня и още една голяма стая използвана като склад. На втория етаж разполажението е същото, с две големи спални и една по малка в средата.

В процеса на реновиране в по-малките стаи горе и долу може да се обособят вътрешните баня и тоалетни, а до тях се изгради и вътрешна стълба.

В къщата и на двора има вода и ток. Без проблем при желание може да бъде инсталиран телефон.

В селото има селски ресторант, два магазина, поща. Има покритие на МТел и ГлоБул. Пътя от Варна към селото се поддържа в добро състояние за движение през цялата година.

На около 8 км. от село има голям язовир – този край село Николаевка и няколко по-малъки, които са редовно посещавани за риболов. Край този до Николаевка в момента се изгржда вилно селище.

В района няма индустриални производства.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"