Ресторант и бар в Морска градина


Тип имот
Ресторант, Бар

Местоположение
Варна / България

Обща площ
255 м²

Цена
  650 000
  2 549 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

Избери каква маркетингова комуникация желаеш да получаваш от нас:

Моля да вземеш предвид, че по всяко време имаш правото и възможността да измениш обхвата на предоставеното от теб съгласие или да го оттеглиш, като ни пишеш на: gdpr@luximmo.com или посетиш страницата: Управление на персоналната комуникация

Евгени Златев
Регионален мениджър / Партньор / Офис Варна

 • 0882 63...покажи номер
 • 052 813...покажи номер
 • 052 813...покажи номер
 • +359 88 ...покажи номер
 • e.zlatev..покажи e-mail
 • e.z ...покажи skype
 • Английски, Български, Руски
 • гр. Варна 9000, бул. "Владислав Варненчик" 112, етаж 2, офис 7 На картата
 • Работно време (GMT+2): Пон-Пет: 09.00-18.00 ч.
  Събота, неделя и официални празници: почивни дни
 • Ref. No. VAR-VRN1469
Инфо пакет

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 10 км

Бългериан Пропертис представя на вашето внимание комплекс, състоящ се от луксозни ресторант и коктейл-бар.

Ресторантът е една от най-успешните нови, но бързо наложили се марки в туристическия бизнес във Варна, разположен в атрактивната зелена зона на Морската градина в близост до Зоологическата градина и Делфинариума. Ориентиран е към посетители с изтънчен вкус и висок социален статус. Популярността на заведението се дължи не само на изключителното му местоположение и елегантния интериор, но и на забележителните стандарти в обслужването. Сред ценителите е известна и добрата енотека на ресторанта. Обектът се намира в партера на представителна пететажна сграда с площ от 255 кв. м. Разполага с 59 места, към които през летния сезон се прибавят и 60 места в градината на комплекса, в която е отделен и детски кът. Състои се от предверие, 3 санитарни помещения, ресторантска част, помещение за подготовка, склад, умивалня, помещение за отпадъци, офис и съблекалня. Посетителите ползват открит паркинг с 40 места. Ресторантът е оборудван със съвременна високотехнологична кухненска част, която може да отговори на изискванията на модерно работещите шеф готвачи в областта на френската, средиземноморската и фюжън кухня.

Коктейл-барът, разположен в същия комплекс, е създаден с идеята да се превърне в ексклузивно място за делови срещи. Елегантните интериорни решения, дизайнерските мебели и осветителни тела създават търсената от бизнес елита на Варна атмосфера на сдържан лукс. Водещо за редовните посетители е клубното начало. Така този клуб утвърждава една уважавана европейска традиция, която гарантира лоялна клиентска общност от състоятелни съмишленици. Богатата листа от маркови етикети и безупречното обслужване гарантират очаквания от тази взискателна публика комфорт. Обектът има площ от 220 кв. м. и разполага с 40 места и сепарирана VIP зала. Посетителите ползват открит паркинг с 40 места. Коктейл барът е първият във Варна клуб, в който официално се представят пури от най-престижните световни марки. Това е едно от малкото места в България, където на пушенето на пури се гледа като на изкуство.

Цена на ресторанта - 700 000 евро без ДДС!

Цена на коктейл-бара - 650 000 евро без ДДС!

Цена за покупка на двата обекта заедно 1 200 000 евро без ДДС!

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научиш точното му местоположение, моля свържи се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"