Къща за продажба близо до гр. Велико Търново


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Велико Търново / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
110 м²

Площ на парцела
2400 м²

Цена
  59 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Отопление
Камина

Разстояния
217 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 217 км
Отопление
  • Камина

Представяме Ви тази напълно реновирана къща в село на 27 км от Велико Търново и 3 км от главния път Русе-Велико Търново.

Къщата е на 2 етажа с РЗП 110 кв.м. и прилежащ двор от 2400 кв.м. Имотът е напълно обзаведен, така че новите му собственици могат да се нанесат веднага. Първият етаж предлага просторна кухня, баня с тоалетна и каменна изба. На втория етаж са разположени 3 спални, обширна всекидневна, хол и тоалетна. Етажите са свързани помежду си както с вътрешно стълбище, така и с външно такова. Имотът се отоплява с локална парна инсталация, подовата настилка е дървено дюшеме, има везжичен интернет и сателитна телевизия. Дворът, в който освен къщата има масивна каменна плевня, кладенец и плодни дървета е ограден с каменен зид.

Малко поточе минава на около 200 метра от имота. Асфалтиран път подсигурява безпроблемен, целогодишен достъп до къщата. Селото е с добра инфраструктура, редовен автобусен транспорт, кафене, кръчма, магазини и църква и е атрактивно както за българи, така и за чужденци.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"