Тристаен апартамент за продажба в гр. София


Тип имот
Тристаен апартамент

Местоположение
София / България

Етаж
2/8

Спални
2

Бани
1


Обща площ
107 м²

Цена
  180 000
  1 682 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
10 км

Последна актуализация
21.05.2009 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 10 км
Административна информация за офертата

Тристаен апартамент, който се намира на улица „Яков Крайков” в района на „Медицинска академия”. Сградата е добре поддържана и разполага с вътрешен двор, а пред нея има детска площадка. Отоплението е на ТЕЦ.

Апартаментът се намира на втори етаж. Жилището е добре поддържано и запазено. Предлага се завършено, без обзавеждането. Подовите настилки са: дървен паркет в стаите и теракота в кухнята и на терасите, а стените са на латекс. В цената на жилището са включени мазе и таванско помещение.

Разпределението е удобно и функционално, пространството е максимално използвано. Помещенията са просторни и слънчеви и създават домашен уют. Жилището разполага с:

• кухня с мокро помещение и тераса
• голяма и просторна всекидневна с тераса и гледка към вътрешния двор
• голяма и светла спалня
• още една непреходна спалня
• баня с тоалетна и вана, както и бойлер
• тоалетна за гости
• килер

Местоположението на апартамента е много комуникативно. Това е един от най-предпочитаните и спокойни райони в столицата. Достъпът до центъра е много бърз, както с кола, така и с градски транспорт, на метри са булевардите „Акад. Иван Е. Гешов” и „Ген. Е. И. Тотлебен” . В близост се намира „Н. И. Пирогов“, хотел „Шипка”, както и много реномирани заведения и места за развлечение.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот