Голяма нова къща близо до ски курорт


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Пампорово / България

Етаж
3

Спални
4

Бани
3


Площ на сградата
185 м²

Площ на парцела
550 м²

Цена
  130 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
80 км

Последна актуализация
29.01.2014 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Plovdiv (PDV): 80 км
Гледки от имота
 • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Балкон
 • Възможно паркиране на улицата
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път
 • Интернет
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Уникална възможност да закупите тази новопостроена къща (185 кв.м.) с 550 кв.м. парцел в регулация, в красивото и приветливо село Момчиловци, разположено в близост до ски курорт Пампорово. Къщата е с отлично местоположение и фантастична гледка към селото, боровите гори, ски пистите на Пампорово и далечните гръцките планини.
Наскоро завършена, тази къща с четири спални е проектирана да оптимизира фантастичната гледки с помощта на жилищната площ на последния етаж.

Къщата е построена по виските западни стандарти и е готова за нанасяне. Просторното жилище се състои от хол, кухня с трапезария, четири големи спални, три бани и един склад с коридор и котелно помещение. Отвън къщата е с голяма тераса и добре озеленена и поддържана градина.

Разположението на къщата е следното:
Холът се намира на последния етаж с двойна врата с фантастична гледка към селото, боровите гори и планините.
Кухненският бокс с балкон, е достъпен от горната градина/пътя посредством стълби, водещи към балкона/терасата, с изглед към кулата Снежанка и планините.
Четвъртата спалня също се намира на последния етаж с баня с тоалетна.
Приземният етаж се състои от три спални, две от които водят към балкон, с две бани с тоалетна.
Площта на котелното помещение/слада за дърва се намира на сутерена.
Предлага се паркинг, достъпен от пътя над къщата или под нея, подсигурявайки достатъчно място за паркиране на два автомобила.

Къщата е построена в традиционния стил за Родопите и със същата спецификация като Four Seasons Retreat, с по-малък мащаб, като са използвани същите материали. Имотът е разположен на няколко минути пеша от центъра на процъфтяващо село с население от 1750 души, на надморска височина от 1350 метра, наслаждавайки се на сняг и слънце, чист въздух, мек климат със средиземноморско влияние. Селото е разположено на 80 км южно от втория по големина град в България, Пловдив и на 10 км северно от гр. Смолян. В същото време се намира на 6 км източно от ски курорта Пампорово.

Къщата е завършена в края на декември 2008 г. с Акт 16 от ноември 2009 година.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Вижте още:
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в Пампорово, България Топ оферти в Пампорово, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот