-74% Намалена
цена

УПИ с отлична панорамна гледка към крепостта " Царевец "


Тип имот
Парцел в регулация
(Строителен проект, Земя, Парцел за инвестиция, Инвестиционен проект, Друг имот)


Местоположение
кв. Стара част / Велико Търново / България

Етаж
3


Обща площ
1130 м²

Цена
-74% 1 500 000   400 000
  354 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
220 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 220 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към хълмове

Продава се парцел с големина 1130 кв.м. с всички необходими разрешителни и архитектурни планове за построяване на хотел.

Имотът е разположен в старата част на Велико Търново, в непосредствена близост до хълма "Царевец". В северната част на имота съществува двуетажна сграда - паметник на културата. С настоящия инвестиционен проект сградата се адаптира за хотел. Всички новопроектирани сгради са на 3 етажа спрямо прилежащия терен. Застройката е решена терасовидно. На пертерния етаж на съществуващата сграда е предвидена рецепцията на хотела. На същото ниво са разположени хотелски стаи. За връзка с отделните етажни нива е проектирано стълбище, пътнически и товарен асансьори и аварийно стълбище. На горните нива са проектирани хотелски стаи, стая за камериерките и румсървиз. Надстройката на съществуващата сграда ще бъде предназначена за панорамем кафе-аперитив.

Покривът на един от новопроектираните обени е решен като използваема от кафето тераса. Проектирани са още ресторант (с вход за външни посетители), кухненски помещения, фитнес зала, складови помещения, служебни помешения (офиси, съблекални за персонала), 30 паркоместа, технически помещения. В целия комплекс са предвидени общо 40 хотелски стаи, 3 апартамента. Предвидени са още осветителна инсталация, контактна и силова инсталация, вътрешна телефонна система и инсталация за телевизия, пожароизвестителна и гръмоотводна инсталации.

Технически показатели:
• застроена квадратура: 772 кв.м.
• разгъната застроена квадратура: 5 055 кв.м.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Велико Търново, България Топ оферти във Велико Търново, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот