Триетажна кьща - хотел в Евксиноград

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Варна / България

Етаж
3

Спални
7

Бани
7


Площ на сградата
280 м²

Площ на парцела
930 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 10 км
  • Магазин за хранителни стоки: 200 м
  • Спирка: 400 м
  • ЖП гара: 6 км
  • Болница: 4 км
  • Училище: 1 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Уникална възможност да инвестирате в красива вила със седем спални. Разгърнатата й застроена площ е 280 кв.м. и е построена върху парцел от 950 кв.м. Тази напълно ремонтирана вила се намира в престижна жилищна област в гр.Варна, която се казва Евксиноград.

Тази вила е с идеално местоположение ‐ върху склон (положение юг/югоизток) и с изглед към морето. Има плажове, туристическият курорт Св. Константин и Елена е на кратко разстояние пеш, центърът на град Варна е на около 5 минути с кола: всичко, което е необходимо се намира много близо, заедно с привилегията от уединение и мир, както и спокойни дни и нощи.

Голям оценен потенциал!

Уникална и идеална за бизнес, ваканционна къща, целогодишно жилище.

Бизнес възможност: Семеен хотел / Къща за гости / Хотелска стая със закуска - Работи успешно като такъв през последните 2 години. Има търсене през цялата година, намира се на стратегическо място и е идеално обезпечен.

• Идеален хотелски бизнес, при който има търсене през цялата година. 7 обширни стаи с от 2 до 4 легла (15‐25 гости), включително баня с тоалетна. Обновен и обзаведен наскоро, той е функционирал успешно като хотел повече от 2 години до днес.
• Уникален релеф на областта. Много привлекателни са: голямата градинска морава и цветните лехи, широкия осветен басейн, с размер 60 м2, заедно с красива елегантна дървена лятна къща (40м2) оборудвана за бар ‐ всекидневна ‐ хол, с капацитет до 20 души. Съблекалня, тоалетна и баня.
• Закрит гараж + парково място за 6‐7 превозни средства.
• Стая‐близнак, голяма 40м2, подходяща за жилище на собствениците, с кухня и баня с тоалетна.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"