Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
язовир Копринка / близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
1


Площ на сградата
55 м²

Площ на парцела
700 м²

Цена
  25 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
добро

Разстояния
88 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 88 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Имотът, който Ви предлагаме е разположен близо до центъра на голямо село, намиращо се на 46 км от град Стара Загора. Това е голям град в Южна България и представлява важен икономически център. Стара Загора е известна като „градът на правите улици, липите и поетите”. Освен това гардът е и един от най – старите в страната, на възраст над осем хиляди години. Според неофициално проучване градът се нарежда на второ място по средна работна заплата в страната. Културната столица на България – Пловдив се намира на 88 км от селото, а небезизвестния зимен ски курорт Пампорово отстои на 158 км от него.

Имотът представлява едноетажна къща с обща площ 55 кв. м, към която се включват още мазе – 8 кв.м, навес, който се използва за дърва и красива градина с големина 700 кв. м.

Първи етаж: Външно стълбище води към него. Жилищната площ тук е разпределена между коридор, всекидневна, бокс и спалня. Стените на цялата къща са тухлени, подът в стаите е със замазка, а част от него е дюшеме. Прозорците имат дървени дограми.

Градината е средно голяма и много красива. В момента е засадена с овошки, асма и красиви цветя. Освен това има и кладенец, който спомага за нейното напояване.

Като цяло имотът е в добро състояние. Някои от керемидите са разместени, поради което се налага лек ремонт на покрива. Мазилките и дограмите се нуждаят от освежаване. Възможни са и вътрешни трансформации, според индивидуалния вкус на клиента. Къщата е снабдена с електричество и вода – вътре и вън. В имота няма баня, а тоалетната е външна. Пътят до къщата е асфалт и е лесно достъпен през всички сезони.

Селото, в което е разположен имота е голямо и предлага удобства като магазини, кафене, училище, църква, полицейски участък, здравна служба, поща, детска градина, аптека, читалище и библиотека. Освен това има и редовен транспорт до близките градове и села. Селото има много благоприятно разположение, тъй като се намира в близост до известният СПА курорт Павел Баня, Стара Планина, язовир Копринка, Долината на Тракийските и парк „Централен Балкан”. Недалеч се разполага и град Казанлък, както и подбалканския път София – Бургас. Регионът наоколо е подходящ за дейности като лов, риболов, планинарство, селски туризъм, СПА процедури и разглеждане на забележителности.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"