Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
язовир Копринка / близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
1


Площ на сградата
55 м²

Площ на парцела
700 м²

Цена
  25 500Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
88 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 88 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Имотът, който Ви предлагаме е разположен близо до центъра на голямо село, намиращо се на 46 км от град Стара Загора. Това е голям град в Южна България и представлява важен икономически център. Стара Загора е известна като „градът на правите улици, липите и поетите”. Освен това гардът е и един от най – старите в страната, на възраст над осем хиляди години. Според неофициално проучване градът се нарежда на второ място по средна работна заплата в страната. Културната столица на България – Пловдив се намира на 88 км от селото, а небезизвестния зимен ски курорт Пампорово отстои на 158 км от него.

Имотът представлява едноетажна къща с обща площ 55 кв. м, към която се включват още мазе – 8 кв.м, навес, който се използва за дърва и красива градина с големина 700 кв. м.

Първи етаж: Външно стълбище води към него. Жилищната площ тук е разпределена между коридор, всекидневна, бокс и спалня. Стените на цялата къща са тухлени, подът в стаите е със замазка, а част от него е дюшеме. Прозорците имат дървени дограми.

Градината е средно голяма и много красива. В момента е засадена с овошки, асма и красиви цветя. Освен това има и кладенец, който спомага за нейното напояване.

Като цяло имотът е в добро състояние. Някои от керемидите са разместени, поради което се налага лек ремонт на покрива. Мазилките и дограмите се нуждаят от освежаване. Възможни са и вътрешни трансформации, според индивидуалния вкус на клиента. Къщата е снабдена с електричество и вода – вътре и вън. В имота няма баня, а тоалетната е външна. Пътят до къщата е асфалт и е лесно достъпен през всички сезони.

Селото, в което е разположен имота е голямо и предлага удобства като магазини, кафене, училище, църква, полицейски участък, здравна служба, поща, детска градина, аптека, читалище и библиотека. Освен това има и редовен транспорт до близките градове и села. Селото има много благоприятно разположение, тъй като се намира в близост до известният СПА курорт Павел Баня, Стара Планина, язовир Копринка, Долината на Тракийските и парк „Централен Балкан”. Недалеч се разполага и град Казанлък, както и подбалканския път София – Бургас. Регионът наоколо е подходящ за дейности като лов, риболов, планинарство, селски туризъм, СПА процедури и разглеждане на забележителности.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот