Тип имот
Офис

Местоположение
кв. Стрелбище / София / България

Етаж
6/9

Бани
2


Обща площ
191 м²

Цена
  214 200
  1 121 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
13 км

Последна актуализация
08.02.2019 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Sofia (SOF): 13 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
КАНАЛИЗАЦИЯ
 • Канализация
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • Вътрешна баня
 • Вътрешна тоалетна
 • Гараж
ЕКСТРИ В СГРАДАТА
 • Портиер
ДВОР И ГРАДИНА
 • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
 • Асфалтиран път
 • Интернет
 • Кабелна телевизия
 • СОТ
 • Телефон
ДРУГИ
 • Магазин за хранителни стоки в близост

Една сграда със специфична, запомняща се архитектура, винаги дава възможност вашата инвестиция да бъде забелязана.

Престижната сграда „Жаклин” притежава предимството да бъде разположена на стратегическо място - на самия булевард „България”. Районът вече е изграден като един от основните бизнес райони в столицата. По продължение на булеварда са разположени предимно модерни бизнес сгради, луксозни бутици и магазини и търговски центрове. Само на 5 минути пеша от сградата ще бъде изграден един от най-големите търговски комплекси в София – „България Мол”. Хипермаркет БИЛЛА е разположен срещу „Жаклин”, от другата страна на булеварда. Достъпът до центъра е бърз и безпрепятствен и отнема само около 3-4 минути път с кола. До Околовръстен път, осигуряващ връзка с повечето бизнес райони, се достига за около 2-3 минути.

Гледайте кратко представяне на сграда "Жаклин"

Комплексът се състои от подземно ниво с паркоместа, партерен етаж с магазини и гаражи и девет етажа с апартаменти, ателиета и офиси. Офисната част се намира в отделен сектор от сградата, като разполага с отделен вход с рецепция, лоби и охрана. Общите части и малкият вътрешен двор са озеленени и изрядно поддържани. Отоплението в сградата е чрез ТЕЦ, като в офис сектора е инсталирана централна климатична и вентилационна система.

Самият офис се намира на първия етаж и има южно изложение. Разпределението е „open space”, което позволява свободно разпределение на работните места. Обособен е кът за отдих с малък кухненски бокс и санитарен възел. Офисът се предлага напълно завършен и готов за обзавеждане и ползване. Настилката е от специален мокет, а стените са с латекс. Банята е с луксозен испански теракот и фаянс и поставена санитария. В синхрон с модерните изисквания, офисът разполага със структурно окабеляване, като излазите завършват с розетки от пода до всяко работно място.

Има възможност за закупуване на паркомясто на цена 15 000 €.

Наложените високи стандарти на пазара на бизнес имоти водят до завишено търсене на наистина качествени офис площи. Офисите в комплекс „Жаклин” са съобразени с изискванията на пазара, с което са подходящи както за инвестиция, така и за осигуряване на един престижен облик за Вашия бизнес.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля, свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот