Тип имот
Офис

Местоположение
кв. Стрелбище / София / България

Етаж
6/9

Бани
2


Обща площ
191 м²

Цена
  214 200
  1 121 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Светослав Друмев
Директор на офис / Партньор / Офис Витоша, София

 • 0882 63...покажи номер
 • 02 454 ...покажи номер
 • 0883 70 ...покажи номер
 • s.drumev..покажи e-mail
 • Български, Английски, Руски
 • гр. София 1000, бул. Витоша 69А, ет. 2, офис 7 На картата
 • Работно време: понеделник-петък: 09:00 - 18:00;
  събота-неделя и национални празници: почивни дни.
  Консултация по телефона: понеделник-петък: 09:00 - 20:00
  Огледи на имоти: понеделник-петък: 09:00 - 18:00 или по лична договорка с брокерa
 • Ref. No. Sve 445
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
13 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище : 13 км

Една сграда със специфична, запомняща се архитектура, винаги дава възможност вашата инвестиция да бъде забелязана.

Престижната сграда „Жаклин” притежава предимството да бъде разположена на стратегическо място - на самия булевард „България”. Районът вече е изграден като един от основните бизнес райони в столицата. По продължение на булеварда са разположени предимно модерни бизнес сгради, луксозни бутици и магазини и търговски центрове. Само на 5 минути пеша от сградата ще бъде изграден един от най-големите търговски комплекси в София – „България Мол”. Хипермаркет БИЛЛА е разположен срещу „Жаклин”, от другата страна на булеварда. Достъпът до центъра е бърз и безпрепятствен и отнема само около 3-4 минути път с кола. До Околовръстен път, осигуряващ връзка с повечето бизнес райони, се достига за около 2-3 минути.

Гледайте кратко представяне на сграда "Жаклин"

Комплексът се състои от подземно ниво с паркоместа, партерен етаж с магазини и гаражи и девет етажа с апартаменти, ателиета и офиси. Офисната част се намира в отделен сектор от сградата, като разполага с отделен вход с рецепция, лоби и охрана. Общите части и малкият вътрешен двор са озеленени и изрядно поддържани. Отоплението в сградата е чрез ТЕЦ, като в офис сектора е инсталирана централна климатична и вентилационна система.

Самият офис се намира на първия етаж и има южно изложение. Разпределението е „open space”, което позволява свободно разпределение на работните места. Обособен е кът за отдих с малък кухненски бокс и санитарен възел. Офисът се предлага напълно завършен и готов за обзавеждане и ползване. Настилката е от специален мокет, а стените са с латекс. Банята е с луксозен испански теракот и фаянс и поставена санитария. В синхрон с модерните изисквания, офисът разполага със структурно окабеляване, като излазите завършват с розетки от пода до всяко работно място.

Има възможност за закупуване на паркомясто на цена 15 000 €.

Наложените високи стандарти на пазара на бизнес имоти водят до завишено търсене на наистина качествени офис площи. Офисите в комплекс „Жаклин” са съобразени с изискванията на пазара, с което са подходящи както за инвестиция, така и за осигуряване на един престижен облик за Вашия бизнес.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение (приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. София, България Топ оферти в София, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"