Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
1020 м²

Цена
  3 900
  4 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
69 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 69 км

Разположен в центъра на атрактивно и хълмисто село, този очарователен парцел земя, се намира в регулацията на село, което е на разстояние 31 км. от град Стара Загора – петият по големина град в България и важен административен център. Област Стара Загора предлага благоприятни възможности за привличане на инвестиции, гарантира успешен дългосрочен бизнес и създава подходяща среда за чуждестранните партньори. Едно от най-големите предимства на региона е неговото географско разположение и природните дадености. Селото, в което е разположен имотът е на разстояние 69 км от град Пловдив - втория по големина град в България, както и на 113 км от ски курорт Пампорово.

Имотът се разпростира върху площ от 1020 кв.м. и е в регулацията на селото. Мястото е тихо и спокойно и също така подходящо за строеж на вашия бъдещ дом.

Имотът може да бъде снабден лесно с вода и ток, тъй като се намират на границата му. Две от границите на парцела са улици. Има рушаща се сграда в него.

Селото, в което е разположен имотът предлага: магазини, кафе, църква, училище, полицейско управление, здравна служба, поща, фурна, кабелна телевизия, читалище, както и редовен автобусен и железопътен транспорт. Близо до селото има град, в който може да намерите неща, от които се нуждаете, а липсват в селото. Връзката с магистралата е на 6 км. разстояние от селото. Районът предлага добри условия за лов, риболов и селски туризъм.

Цената за квадратен метър е 3,82 евро


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот