Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
55 м²

Площ на парцела
3200 м²

Цена
  11 200

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
добро

Разстояния
112 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 112 км

Нашето ново предложение към вас, е свързано с привлекателен имот, намиращ се в края на село, на разстояние 35 км от град Стара Загора - един от най-големите градове в страната, разположен в полите на Средна гора. Той е стратегически кръстопът, през който минават важни транспортни артерии между изтока и запада, севера и юга.

Имотът се състои от едноетажна къща с жилищна площ 55 кв. м., стопанска постройка, навес, паркинг и градина с площ 3200 кв. м.
Първи етаж: Състои се от коридор, две спални, всекидневна, бокс и баня. Стените на цялата къша са направени от тухла, пода е със замазка, а прозорците са с дървена дограма.

Градината е достатъчно голяма, в момента е покрита с плодови дръвчета, част от нея е в зеленина, също така в имота ще откриете и кладенец, за улеснено напояване на градината.

Къщата е в добро състояние. Нуждае се от цялостно освежанване. Банята е вътре, необходими е поставянето на нужната санитария в нея, тоалетната е извън къщата. Стопанската постройка е масивна, може да бъде преустроена за живеене. Имотът е снабден с ток, вода няма. В къщата има прекарана телефонна линия. Пътят, който води към нея е асфалт.

Селото разполага с магазин, църква, полицай, доктор и редовен транспорт до селата и градовете в района. Районът, в който се разполага имотът, е подходящ за различни дейности като лов и риболов. Околността е спокойна и живописна.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"