Къща за продажба близо до гр. Враца


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Враца / България

Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
1500 м²

Цена
  20 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
125 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 125 км

Продава се къща, село Чирен на 16 км. от град Враца. Има асфалтов път и целогодишен достъп. В приземния етаж има стая за живеене, мазe, стая за дърва и въглища и баня с тоалетна заедно с бойлер на дърва и ток, както и мивка. На горния етаж има 3 стаи и кухня с мивка и телефон. Близо до къщата има лятна кухня със стая за живеене, баня и втора стая със старо огнище, което може да се преработи на камина. Зад лятната кухня е залепен тухлен гараж. Има селскостопанска сграда, чешма на двора, геран, лозе, голямо желязно скеле с асми. Много плодни дървета и голямо място за зеленчукови насаждения. Дворът е 1500 кв.м.
В селото има медицински център с лекар и стоматолог, аптека и 6 магазина за хранителни стоки. Има вероятност селото да бъде газифицирано. Близо до селото има борова гора, естествени извори с питейна вода. Всеки ден пътува автобус директно до София и много други до Враца. Има условия за лов и риболов.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Враца, България Топ оферти във Враца, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"