Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
2258 м²

Цена
  8 200
  4 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
113 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 113 км

За нас е удоволствие да ви представим този регулиран парцел земя, намиращ се на 35 км от град Стара Загора. Това е голям град, разположен в централна южна България и представляващ важен икономически център за страната. Градът е известен със своите прави улици, липи и поети. Стара Загора е и един от най-старите градове в Европа, на възраст повече от осем хиляди години. Според неофициално проучване градът се нарежда на второ място по средна работна заплата в страната.

Парцелът, който ви предлагаме, се простира върху площ от 2258 кв.м. и е в регулация. В него има електричество и вода. Голям плюс е наличието на кладенец и вода по самата граница. Имотът е зает от много плодни дръвчета и люцерна. Той е добре поддържан, а освен това в него има и малка къщя, състояща се от коридор и стая.

Селото е много живописно. Тук могат да се намерят удобства като магазин, кафене, църква, полицаи, лекар и редовен автобусен транспорт. Близо до имота се намира и град Гълъбово, където може да намерите всички необходими удобства за вашия живот. Регионът тук е благоприятен за дейности като лов и риболов. Така че се възползвайте от офертата, която ви предлагаме и не пропускайте шанса за инвестиция и развитие на собствен бизнес.

Цена за квадратен метър 3.63 E
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот