-40% Намалена
цена

Земя за продажба близо до гр. Варна


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Варна / България

Обща площ
9500 м²

Цена
-40% 55 000   33 000
  3 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
25 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 25 км
  • Магазин за хранителни стоки: 200 м
  • Спирка: 300 м
  • Болница: 3 км
  • Училище: 300 м

Предлагаме за продажба 8 429 кв.м. парцел с одобрен ПУП за строеж на ваканционно селище. Подробният устройствен план на имота съдържа проект за застрояване на 8 къщи с височина до 10 м.

Имотът се намира в село Николаевка, на тихо и спокойно място, сред живописна природа, в съседство с крайните къщи на селото, има ток и вода.

Село Николаевка е разположено на 25 км. от град Варна и 20 км. от международното летище Варна, на 30 минути път с кола от плажа и бреговата ивица. То е сред най-бързо развиващите се селища в региона, има отлично изградена инфраструктура, до края на 2007 г. се усвояват над 60 000 евро по програма "ФАР" за инфраструктурни проекти. Всички улици са асфалтирани, има медицински пункт, търговски обекти, етнографски музей, училище, както и най-старата църква в областта.

Селото е родно място на великия български философ Петър Дънов, който има милиони последователи по целия свят, в това число Пако Рабан, Бил Гейтс, Мел Гибсън и др. Активно се работи върху популяризирането на този не толкова известен факт, който тепърва ще има влияние върху развитието на туризма и икономиката на селото, изграден е музей на Петър Дънов, в момента тече процес на реставрация на родната му къща. Селото е известно и с богатството си на водни източници, на територията му има 2 язовира и няколко активно функциониращи рибарника, отлични условия и силно развит риболов.

В последните години село Николаевка е атрактивен обект за чуждестранни инвестиции, около 30 английски семейства са закупили къщи и имоти, като някои трайно живеят там. Предстои изграждането на няколко ваканционни селища, едното вече е в напреднал етап на строителство и продажби, има изградени 2 хотела - до единия от язовирите.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във гр. Варна, България Топ оферти във Варна, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот