Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
55 м²

Площ на парцела
2100 м²

Цена
  7 900Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
110 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 110 км

Търсите къща в провинцията? Проверете офертата, която ви предлагаме за чудесен селски имот, намиращ се на 33 км от град Стара Загора. Стара Загора се намира в южна България и е една от най-големите общини в страната, в която са съсредоточени множество териториални ресурси. Красивата природа, интересните обекти, благоприятното разположение и бърз и лесен транспортен достъп превръщат града в атрактивно място за много туристи. Културната столица на страната - Пловдив се намира на 110 км от селото, а ски курортът Пампорово - на 158 км.

Имотът се състои от едноетажна къща с обща площ 55 кв.м. плюс ниво, разпростиращо се върху площ от 25 кв.м., паркинг за две или три коли, постройка, която е паднала и градина, обширна 2100 кв.м.

Първи етаж: Включва остъклена веранда, коридор и три спални на второ ниво. Стените са направени от тухла, подът е дюшеме, а рамките на прозорците са дървени. Първото ниво се състои от кухня, всекидневна, мокро помещение и баня с тоалетна. Стените тук отново са тухла, подът е със замазка, а рамките на прозорците са дървени.

Градината е красива и е засадена с много овошки в момента. Освен това има и кладенец, който спомага за нейното напояване.

Имотът е в прилично състояние. Има пукнатини в стените и мазилките. Банята и тоалетната се нуждаят от реновиране, а външната постройка е паднала. Керемидите на покрива трябва да се пренаредят. Къщата е снабдена с електричество. В нея има вътрешни баня и тоалетна. Пътят до къщата е черен и е по–трудно проходим.

Селото е малко, но предлага удобства като магазини, кафене, полицаи, лекар и редовен автобусен транспорт до градовете и селата в околността. Имотът има много благоприятно местоположение, тъй като се намира в края на селото, където е тихо и спокойно. В близост до него се намира и малък град - Гълъбово. Регионът тук е изключително добър за дейности като лов, риболов и селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот