Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
55 м²

Площ на парцела
2100 м²

Цена
  7 900

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
средно

Разстояния
110 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 110 км

Търсите къща в провинцията? Проверете офертата, която ви предлагаме за чудесен селски имот, намиращ се на 33 км от град Стара Загора. Стара Загора се намира в южна България и е една от най-големите общини в страната, в която са съсредоточени множество териториални ресурси. Красивата природа, интересните обекти, благоприятното разположение и бърз и лесен транспортен достъп превръщат града в атрактивно място за много туристи. Културната столица на страната - Пловдив се намира на 110 км от селото, а ски курортът Пампорово - на 158 км.

Имотът се състои от едноетажна къща с обща площ 55 кв.м. плюс ниво, разпростиращо се върху площ от 25 кв.м., паркинг за две или три коли, постройка, която е паднала и градина, обширна 2100 кв.м.

Първи етаж: Включва остъклена веранда, коридор и три спални на второ ниво. Стените са направени от тухла, подът е дюшеме, а рамките на прозорците са дървени. Първото ниво се състои от кухня, всекидневна, мокро помещение и баня с тоалетна. Стените тук отново са тухла, подът е със замазка, а рамките на прозорците са дървени.

Градината е красива и е засадена с много овошки в момента. Освен това има и кладенец, който спомага за нейното напояване.

Имотът е в прилично състояние. Има пукнатини в стените и мазилките. Банята и тоалетната се нуждаят от реновиране, а външната постройка е паднала. Керемидите на покрива трябва да се пренаредят. Къщата е снабдена с електричество. В нея има вътрешни баня и тоалетна. Пътят до къщата е черен и е по–трудно проходим.

Селото е малко, но предлага удобства като магазини, кафене, полицаи, лекар и редовен автобусен транспорт до градовете и селата в околността. Имотът има много благоприятно местоположение, тъй като се намира в края на селото, където е тихо и спокойно. В близост до него се намира и малък град - Гълъбово. Регионът тук е изключително добър за дейности като лов, риболов и селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"