Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
5425 м²

Цена
  9 100
  2 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
113 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 113 км

Представяме ви този регулиран поземлен имот, който е разположен в края на малко село, на разстояние 35 км от град Стара Загора - един от най-големите градове в страната. Градът се намира се в централната част на южна България, в полите на Средна гора. Селото, в което се разполага земята, е на разстояние 162 км от един от най-известните ски курорти в България - Пампорово.

Тази земя се простира върху площ от 5425 кв.м. В момента територията и е покрита с малки плодови дръвчета по границата, храсти и трева. Електричество има по границата на имота, а вода би било лесно да бъде прекарана в него. Мястото е тихо и спокойно и е подходящо за строителство на семейна къща. Пътят е черен, на 60 м от него има асфалт.

Селото, в което се намира земята, е тихо и спокойно. В него ще намерите магазин, кафене, църква, полицай и доктор. Съществува редовен транспорт до селата и градовете в района. Районът е подходящ за лов, риболов и селски туризъм.

Цена на кв.м. е 1.68 Е
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот