Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
66 м²

Площ на парцела
700 м²

Цена
  9 700Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
67 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 67 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Ако планувате да прекарате ваканцията си в живописен и красив район, трябва да се възползвате от мястото, което ви предлагаме. Имотът се намира в една от най-красивите планини в България - Средна гора и отстои на 48 км от град Стара Загора. Това е древен град, просъществувал в продължение на множество години, известен още като „градът на правите улици, липите и поетите”. Той е разположен в южната чат на страната и заема голям дял от Горнотракийската низина. През него се пресичат пътищата от столицата към черноморието и от р. Дунав към Егейско море. Вторият по големина град у нас и културна столица на страната - Пловдив отстои на 67 км от селото. Един от известните зимни ски курорти - Пампорово се намира на 134 км.

Накратко имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 66 кв.м., склад - 15 кв.м., две външни постройки, подходящи за склад и работилница, паркинг и градина с големина 700 кв.м.

Първи етаж: Тук се намират антре, всекидневна, склад и баня. Само всекидневната е с големина 16 кв.м. Стените са направени от тухла и камък, подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Включва антре, две спални и килер. Стените отново са тухла и камък, подът е дюшеме, а рамките на прозорците - дървени.

Градината е средна по големина. В момента е засадена с овошки, чимшир и много красиви цветя.

Имотът е в добро състояние. Необходимо е прехвърляне на керемидите, реновиране на мазилките и освежаване на дограмите. Складът може да се преустрои като стая, а килера като баня с тоалетна или бокс. Къщата е снабдена с електричество и вода - вътре и вън. Банята и тоалетната в имота са външни. Пътят е асфалтов и е лесно достъпен през цялата година.

Селото е много тихо и спокойно. То е малко, но предлага удобства като местен магазин, кафене, църква, полицаи, здравна служба и редовен транспорт до близките градове и села. Голям плюс на имота е, че представлява каменна къща, разположена в планината и разкриваща невероятни гледки наоколо. Регионът тук е изключително благоприятен за дейности като лов, риболов, планинарство и развитие на селски туризъм. Така че се възползвайте от възможността да прекарате ваканцията или дори живота си в прекрасно място като това.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот