Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
66 м²

Площ на парцела
700 м²

Цена
  9 700

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
добро

Разстояния
67 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 67 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Ако планувате да прекарате ваканцията си в живописен и красив район, трябва да се възползвате от мястото, което ви предлагаме. Имотът се намира в една от най-красивите планини в България - Средна гора и отстои на 48 км от град Стара Загора. Това е древен град, просъществувал в продължение на множество години, известен още като „градът на правите улици, липите и поетите”. Той е разположен в южната чат на страната и заема голям дял от Горнотракийската низина. През него се пресичат пътищата от столицата към черноморието и от р. Дунав към Егейско море. Вторият по големина град у нас и културна столица на страната - Пловдив отстои на 67 км от селото. Един от известните зимни ски курорти - Пампорово се намира на 134 км.

Накратко имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 66 кв.м., склад - 15 кв.м., две външни постройки, подходящи за склад и работилница, паркинг и градина с големина 700 кв.м.

Първи етаж: Тук се намират антре, всекидневна, склад и баня. Само всекидневната е с големина 16 кв.м. Стените са направени от тухла и камък, подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Включва антре, две спални и килер. Стените отново са тухла и камък, подът е дюшеме, а рамките на прозорците - дървени.

Градината е средна по големина. В момента е засадена с овошки, чимшир и много красиви цветя.

Имотът е в добро състояние. Необходимо е прехвърляне на керемидите, реновиране на мазилките и освежаване на дограмите. Складът може да се преустрои като стая, а килера като баня с тоалетна или бокс. Къщата е снабдена с електричество и вода - вътре и вън. Банята и тоалетната в имота са външни. Пътят е асфалтов и е лесно достъпен през цялата година.

Селото е много тихо и спокойно. То е малко, но предлага удобства като местен магазин, кафене, църква, полицаи, здравна служба и редовен транспорт до близките градове и села. Голям плюс на имота е, че представлява каменна къща, разположена в планината и разкриваща невероятни гледки наоколо. Регионът тук е изключително благоприятен за дейности като лов, риболов, планинарство и развитие на селски туризъм. Така че се възползвайте от възможността да прекарате ваканцията или дори живота си в прекрасно място като това.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"