Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
3000 м²

Цена
  5 800
  2 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
108 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 108 км

Разположена в края на селото, тази земя ви дава възможност да се наслаждавате на спокойния живот на село. Самото село се намира на 30 км от Стара Загора. Градът се разполага в централната част на България и се характеризира с наличие на множество териториални ресурси. Красивата природа, забележителностите, благоприятното разположение и бърз транспортен и комуникационен достъп привличат вниманието на много туристи именно тук. Един от известните зимни ски курорти Пампорово отстои на разстояние 156 км от селото.

Имотът има площ 3000 кв.м. и в момента представлява празен парцел, засаден с трева и овошки и храсти по границата. На около 60 м от него има електричество и питейна вода. Мястото тук е много тихо и спокойно и е подходящо за строителство на семейна къща или вила. Пътят е по-трудно достъпен, но само през зимата. Като плюс може да се отбележи тишината в района и близкото разположение на имота до центъра на селото - само пет минути пеш.

Селото предлага удобства като магазин, църква, полицаи, доктор, кметство и редовен транспорт до селата и градовете в околоността. Тук регионът е подходящ за дейности като лов и риболов.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот