Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
2400 м²

Цена
  8 000
  3 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
113 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 113 км

За нас е удоволствие да ви представим този уникален шанс да притежавате парцел земя, разположен в малко, но добре развито село, намиращо се на 35 км. от град Стара Загора. Днес Стара Загора е модерен град със съвременно градоустройствено решение, с развита икономика и богат културен живот. Един от най-известните ски курорти в България – Пампорово е на разстояние 162 км. от селото.

Имотът представлява земя в регулация, простираща се на площ от 2400 кв.м. В момента територията и е покрита с тревиста растителност. Електричество има на границата на имота, вода няма. Разположен в края на селото, имотът ви предоставя тишината и спокойствието, от които имате нужда. Черен път води към него.

Селото разполага с магазин, кафене, църква, полицай, доктор и редовен автобусен транспорт до селата и градовете, намиращи се в района. Също така в близост до селото има град, предлагащ всички удобства, от които се нуждаете. Стратегическото местоположение на имота дава възможност за развитие на селски туризъм, както и за лов и риболов. Красивата природа и тишината наоколо са изключително благоприятни за почивка.

Цена за кв.м. – 3.33 Е
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот