-11% Намалена
цена

Огромен парцел близо до магистралата


Тип имот
Земеделска земя

Местоположение
до г. Бургас / близо до Бургас / България

Обща площ
42400 м²

Цена
-11% 20 000   17 990
  0 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
55 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 55 км

Тази огромна земеделска земя разположена в село Детелина, община Карнобат, обл. Бургас. Огромен парцел с площ – 42,400 кв.м. Земеделската земя може да се използва в момента за различни цели, но предимно е за земеделска дейност. Намира се на 700 м. до селото, на същото разстояние е и до най-близкият водопровод, електропровод и асфалтирания път. Парцелът излиза на не асфалтиран . Наблизо се намира живописното изкуствено езеро. Приблизителните размери на парцела са 296 х 145 м., и е с правилна форма.

Парцелът е на изгодна цена, близо до селото, с плодородна земя и в непосредствена близост до красивото езеро. Прогнозираното бързо увеличаване на цените на земеделските земи, прави този парцел много добра инвестиция. Районът дава възможност за лов и риболов. Селото е разположено на 10 км. до най-близкият град и е само на 5 мин. с кола до автомагистрала. Районът е добре развит с всички необходими удобства.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Бургас, България Топ оферти в Бургас, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот