Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
1200 м²

Цена
  9 000
  8 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
86 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 86 км

За нас е удоволствие да ви представим този уникален шанс да притежавате парцел земя, намиращ се само на 10 км от петия по големина град в България – Стара Загора. Градът е център на икономически, политически и културен живот и е един от най- модерните и развиващи се градове в страната. Селото, в което се намира имота, се намира на 86 км от вторият по големина град в България- Пловдив, който се смята и за културна столица на страната. Известният зимен ски курорт Пампорово е на 143 км от него.

Тази земя се простира върху площ от 1200 кв. м. В момента територията и е покрита с тревиста растителност. Електричество има на 2 метра от границата на имота, а вода на границата. Мястото е тихо и спокойно и е подходящо за строителство на семейна къща. Пътят е асфалт и е лесно достъпен и в зимни условия.

Селото, в което се намира земята разполага с: магазини, кафене, църква, здравна служба, поща, редовен автобусен и ЖП транспорт. Районът предлага добри възможности за развитие на лов, риболов и селски туризъм.

Цена за квадратен метър- 7,50Е
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот