Друг имот за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Друг имот

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
1


Обща площ
30 м²

Цена
  9 900
  330 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
65 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 65 км

Имотът, който Ви предлагаме е разположен в добре развито село, отстоящо на 39 км от петият по големина град в Българиа- Стара Загора. Градът е разположен в централната южна част на страната, а на 12 км от него (западна посока) се намират Старозагорски минерални бани. Стара Загора е един от най- бързо развиващите се в икономическо отношение градове, със значително нарастване на чуждестранни инвестиции. Вторият по големина град в страната и културна столица на България- Пловдив, е разположен на 65 км от селото. Известният зимен ску курорт Пампорово отстои на разстояние 114 км.

Имотът се състои от бунгало с обща жилишна площ 30 кв. м, навес- 20 кв. м, дървена барака, паркинг и голяма градина- 2640 кв. м.

Бунгалото се състои от коридор и две стаи. Стените са от бетон и интернитов панел, подът е със замазка, а рамките на прозорците са дървени.

Градината е много голяма. В момента е засадена с овошки, асма и чимшир.

Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Навесът може да се преустрои като жилищна площ, заедно с баня и тоалетна. Като плюс може да се отбележи, че всички тавани са с нова дървена облицовка. Бунгалото е снабдено с електричество и вода- отвън. В момента няма баня и тоалетна, но лесно могат да се направят такива в зоната на навеса. Пътят до имота е лесно достъпен през цялата година.

Селото е малко, но предлага достатъчно удобства като магазини, църква, полицаи, лекар и редовен транспорт до близките градове и села. На няколко километра от него се разполага и най- старият действащ в Европа манастир- „Свети Атанасий”. Регионът тук е изключително благоприятен за дейности като лов, риболов и развитие на селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот