Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
2


Площ на сградата
70 м²

Площ на парцела
1140 м²

Цена
  8 700Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
69 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 69 км

Имотът, който Ви предлагаме е разположен в добре развито село на 31 км от Стара Загора. Градът се намира в Централна Южна България и представлява важен за страната икономически, културен и транспортен център. На 12 км западно от него отстоят и Старозагорските минерални бани. Селото, където е имота е на разстояние 69 км от културната ни столица Пловдив. Един от известните зимни ски курорти- Пампорово се разполага на 113 км от селото.

Имотът се състои от масивна къща на две нива, с обща жилищна площ 70 кв. м, мазе- 10 кв. м, паркинг, каменна външна постройка и градина обширна 1140 кв. м.

Ниво 1: Включва коридор, кухня и всекидневна. Стените на цялата къща са тухла и камък. Подът е със замазка, а рамките на прозорците са дървени.
Ниво 2: Тук се намират коридор, две спални и килер. Подът тук е дюшаме, а рамките на прозорците са дървени.

Градината е засадена с красиви цветя, асма, лозе и овошки.

Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Килерът на второ ниво може да се трансформира в баня и тоалетна. Мазилките също имат нужда от освежаване. Кухнята трябва да се реновира. Външната постройка може да се превърне в стая за гости или голям гараж. Тя се състои от едно голямо помещение и две малки с вход към мазето откъм едното. Вътрешни трансформации също са възможни по вкус на клиента. Имотът е снабден с електричество и вода (вътре и вън).

Селото е приятно и тихо. Предлага удобства като магазини, кафене, църква, полицейски участък, здравна служба, поща, винарна, читалище и редовен транспорт до селата и градовете в околността. Пътят до имота е асфалт. Местоположението му дава възможност за комбинация между спокоен селски живот и лесна достъпност до по- важните градове в страната.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот