Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
2


Площ на сградата
70 м²

Площ на парцела
1140 м²

Цена
  8 700

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.


Състояние
добро

Разстояния
69 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 69 км

Имотът, който Ви предлагаме е разположен в добре развито село на 31 км от Стара Загора. Градът се намира в Централна Южна България и представлява важен за страната икономически, културен и транспортен център. На 12 км западно от него отстоят и Старозагорските минерални бани. Селото, където е имота е на разстояние 69 км от културната ни столица Пловдив. Един от известните зимни ски курорти- Пампорово се разполага на 113 км от селото.

Имотът се състои от масивна къща на две нива, с обща жилищна площ 70 кв. м, мазе- 10 кв. м, паркинг, каменна външна постройка и градина обширна 1140 кв. м.

Ниво 1: Включва коридор, кухня и всекидневна. Стените на цялата къща са тухла и камък. Подът е със замазка, а рамките на прозорците са дървени.
Ниво 2: Тук се намират коридор, две спални и килер. Подът тук е дюшаме, а рамките на прозорците са дървени.

Градината е засадена с красиви цветя, асма, лозе и овошки.

Имотът е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Килерът на второ ниво може да се трансформира в баня и тоалетна. Мазилките също имат нужда от освежаване. Кухнята трябва да се реновира. Външната постройка може да се превърне в стая за гости или голям гараж. Тя се състои от едно голямо помещение и две малки с вход към мазето откъм едното. Вътрешни трансформации също са възможни по вкус на клиента. Имотът е снабден с електричество и вода (вътре и вън).

Селото е приятно и тихо. Предлага удобства като магазини, кафене, църква, полицейски участък, здравна служба, поща, винарна, читалище и редовен транспорт до селата и градовете в околността. Пътят до имота е асфалт. Местоположението му дава възможност за комбинация между спокоен селски живот и лесна достъпност до по- важните градове в страната.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"