Къща за продажба близо до гр. Сливен

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Сливен / България

Етаж
2

Спални
3


Площ на сградата
90 м²

Площ на парцела
690 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Отопление
Камина

Разстояния
80 км

Последна актуализация
03.02.2010 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Отопление
  • Камина
Административна информация за офертата

Този очарователен имот се намира в центъра на красиво селце, само на 15 км. от небезизвестния град Котел и на 35 км. от Сливен. Къщата е с обща жилищна площ 90 кв. м., разпределена както следва:
Първи етаж: една голяма стая и коридор
Втори етаж: три стаи
Къщата е на 250 години, паметник на културата и изцяло направена от дърво.
Имотът е снабден с електричество, течаща вода има само отвън и няма баня.
Към имота се включва и красива градина, която в момента е засадена с овошки и асми.
Селото, в което е разположен имотът, предлага удобства като магазин, църква, полицейски участък, здравна служба и т. н. Съществува постоянен автобусен транспорт до градовете и селата в околността. Пътят до къщата е асфалтов. От имота се разкриват очарователни гледки към „Стара Планина”. В близост до селото се намира град, в който могат да се намерят много удобства за различните нужди. Районът, в който се разполага селото, е подходящ за селски туризъм. Мястото е тихо и спокойно, подходящо за ваканция, отдих и почивка в красивата българска провинция. Не пропускайте възможността да почувствате духа на спокойния селски живот.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Сливен, България Топ оферти в Сливен, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот