Къща за продажба близо до гр. Сливен

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Сливен / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
150 м²

Площ на парцела
1000 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
80 км

Последна актуализация
03.02.2010 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата

Нашата нова оферта има за цел да ви представи невероятното разположение на този имот в хълмист и живописен район. Къщата е разположена в центъра на тихо и спокойно село.
Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 150 кв. м., гараж, паркинг, две външни постройки, подходящи за отглеждане на животни и добре аранжирана градина, обширна 1000 кв. м.
Първи етаж: Състои се от коридор, три стаи, баня, лятна кухня и тераса.
Стените са направени от тухла, под-цимент, дървена дограма.
Втори етаж: Тук се намират коридор, три стаи и тераса.
Стените отново са направени от тухла, под-цимент, а прозорците са дървени.
Градината, която е включена към имота, в момента е засадена с овошки и асми.
Къщата е в добро състояние. Необходим е само освежаващ ремонт.
Възможни са и някои вътрешни промени по вкус на клиента. Имотът е изцяло снабден с електричество, вода (вътре и извън къщата) и е свързан със септична яма. Банята се намира вътре в имота, а тоалетната е отвън. В момента няма изградена телефонна линия, но лесно може да бъде прекарана такава.
Селото, в което се намира имотът, предлага удобства като магазин, кафене, църква, полицейски участък, здравна служба. Има и постоянен транспорт до селата и градовете в околността. Пътят до къщата е асфалтов и е лесно достъпен през цялата година.
Регионът, в който е разположено селото, е подходящ за дейности като лов, риболов и селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Сливен, България Топ оферти в Сливен, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот