Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
1000 м²

Цена
  13 800Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
89 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 89 км

Търсите къща в провинцията? За нас е удоволствие да Ви представим тази очарователна двуетажна къща, разположена близо до петия по големина град в България- Стара Загора- 35км. Това е стар град, намиращ се в подножието на Средна Гора. Известен е като градът на правите улици, липите и поетите. Стара Загора се разполага в южната част на страната, като заема част от Горно- Тракийската низина. През територията на града се кръстосват пътищата от Пловдив до Черно море и от Дунав до Егейско море. Вторият по големина град в страната и културна столица на България- Пловдив отстои на 89 км от селото. Един от известните зимни ски курорти- Пампорово е разположен на разстояние 169 км от селото.

Накратко имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 80 кв. м, навес- 30 кв. м, паянтова постройка за склад и животни, паркинг за две коли, гараж за една кола и градина обширна 1000 кв. м.
Първи етаж: Външно стълбище води към вторият етаж. Тук се намират коридор, стая и всекидневна. Стените са направени от тухла и камък. На задната част на къщата има и кирпич. Подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Включва коридор и две спални. Стените тук са от тухла и кирпич. Подът е дюшаме, а прозорците- дървени.
Градината е средна по големина и добре поддържана. В момента е засадена с овошки, чимшири и много красиви цветя. Голям плюс е присъствието на сонда, която помага за напояването на градината.
Имотът е в добро състояние. Необходимо е освежаване на мазилките и дограмите. По стените и таваните на втория етаж има пукнатини. Възможни са вътрешни промени в имота по вкус на клиента. Къщата е снабдена с електричество и вода (вътре и отвън). По улицата преминава и централен канал за мръсната вода. В имота има външни баня и тоалетна, но лесно могат да се изградят и вътрешни такива. В имота няма прекарана телефонна линия. Пътят е асфалт и е лесно достъпен целогодишно.
Самото село е много спокойно. Тук се намират удобства като магазини, кафене, полицейски участък, здравна служба, кметство и редовен автобусен транспорт до близките градове и села в околността. Селото е много живописно и като плюс може да се отбележи близкото му разположение до град Раднево- 7 км. Регионът тук е изключително благоприятен за дейности като лов, риболов и селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот