Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
1000 м²

Цена
  13 800

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване.


Състояние
добро

Разстояния
89 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 89 км

Търсите къща в провинцията? За нас е удоволствие да Ви представим тази очарователна двуетажна къща, разположена близо до петия по големина град в България- Стара Загора- 35км. Това е стар град, намиращ се в подножието на Средна Гора. Известен е като градът на правите улици, липите и поетите. Стара Загора се разполага в южната част на страната, като заема част от Горно- Тракийската низина. През територията на града се кръстосват пътищата от Пловдив до Черно море и от Дунав до Егейско море. Вторият по големина град в страната и културна столица на България- Пловдив отстои на 89 км от селото. Един от известните зимни ски курорти- Пампорово е разположен на разстояние 169 км от селото.

Накратко имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 80 кв. м, навес- 30 кв. м, паянтова постройка за склад и животни, паркинг за две коли, гараж за една кола и градина обширна 1000 кв. м.
Първи етаж: Външно стълбище води към вторият етаж. Тук се намират коридор, стая и всекидневна. Стените са направени от тухла и камък. На задната част на къщата има и кирпич. Подът е със замазка, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Включва коридор и две спални. Стените тук са от тухла и кирпич. Подът е дюшаме, а прозорците- дървени.
Градината е средна по големина и добре поддържана. В момента е засадена с овошки, чимшири и много красиви цветя. Голям плюс е присъствието на сонда, която помага за напояването на градината.
Имотът е в добро състояние. Необходимо е освежаване на мазилките и дограмите. По стените и таваните на втория етаж има пукнатини. Възможни са вътрешни промени в имота по вкус на клиента. Къщата е снабдена с електричество и вода (вътре и отвън). По улицата преминава и централен канал за мръсната вода. В имота има външни баня и тоалетна, но лесно могат да се изградят и вътрешни такива. В имота няма прекарана телефонна линия. Пътят е асфалт и е лесно достъпен целогодишно.
Самото село е много спокойно. Тук се намират удобства като магазини, кафене, полицейски участък, здравна служба, кметство и редовен автобусен транспорт до близките градове и села в околността. Селото е много живописно и като плюс може да се отбележи близкото му разположение до град Раднево- 7 км. Регионът тук е изключително благоприятен за дейности като лов, риболов и селски туризъм.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Видео

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"