Къща за продажба близо до гр. Елхово


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Елхово / България

Етаж
2

Спални
2


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
3900 м²

Цена
  16 990Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
100 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 100 км

Този очарователен имот, който представяме на вашето внимание, се намира в средата на хубаво село, само на 20 км от град Елхово и на 90 км от Бургас. Имотът представлява двуетажна къща с квадратура 100 кв.м., голяма градина - 3900 кв.м. и три допълнителни външни постройки.
Първи етаж: коридор, две малки стаи и една малка стая.Външно стълбище води до втория етаж.
Втори етаж: коридор, две спални, малка стая и тераска.
Градината, която е наистина голяма, може да се засади с цветя, зеленчуци, да се постави беседка и дори басейн и да се превърне в любимо място за отмора.
Къщата е напълно снабдена с електричество и вода /вътре и вън/.
Има нужда от освежаване, а също и вътрешни трансформации по вкуса на клиента. Препоръчително е да се направи вътрешна баня и тоалетна, защото за момента няма.
Селото, в което се намира имотът, предлага магазини, кафене, църква, здравна служба и редовен транспорт до близките градове. Районът е прекрасен и е подходящ за развитие на селски туризъм, както и за отмора, лов и риболов.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Елхово, България Топ оферти в Елхово, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот