Къща за продажба близо до гр. Ямбол


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Ямбол / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
2000 м²

Цена
  14 200Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
140 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 140 км

Тази малка двуетажна къща, която виждате на снимките, се намира в края на хубаво селце, само на 30 км. от град Ямбол. Имотът, който ви предлагаме се състои от двуетажна къща с обща площ 80 кв.м., гараж - 20 кв.м., малка тераска, стопански постройки и голяма градина от 2000 кв.м.

Първи етаж: Състои се от остъклен салон и спалня, които са свързани с лятна кухня, в която има: голяма всекидневна, кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна. Стените са направени от тухла, подът е от цимент, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Външно стълбище, което води до етажа. Тук се разполагат коридор, две спални и хол. Стените са направени от тухла, а подът и прозорците са дървени. На етажа има и малка тераска.

Градината е добре поддържана. В момента е засадена с овошки, цветя и асми.
Имотът е в прилично състояние. Нуждае се от ремонт на: стените, таваните, дограмата, банята и тоалетната. Къщата е снабдена с електричество и вода (вътре и вън) и има септична яма. В момента няма телефонна линия в имота, но лесно може да бъде прекарана такава.

Селото е много тихо и спокойно и предлага удобства като хранителни магазини, кафене, църква, здравна служба, поща и ресторант. В селото има и редовен транспорт до близките градове и села. Регионът е изключително живописен и е подходящ най-вече за селски туризъм, лов и риболов.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Ямбол, България Топ оферти в Ямбол, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот