Къща за продажба близо до гр. Ямбол


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Ямбол / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
2000 м²

Цена
  14 200

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
140 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 140 км

Тази малка двуетажна къща, която виждате на снимките, се намира в края на хубаво селце, само на 30 км. от град Ямбол. Имотът, който ви предлагаме се състои от двуетажна къща с обща площ 80 кв.м., гараж - 20 кв.м., малка тераска, стопански постройки и голяма градина от 2000 кв.м.

Първи етаж: Състои се от остъклен салон и спалня, които са свързани с лятна кухня, в която има: голяма всекидневна, кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна. Стените са направени от тухла, подът е от цимент, а прозорците са дървени.
Втори етаж: Външно стълбище, което води до етажа. Тук се разполагат коридор, две спални и хол. Стените са направени от тухла, а подът и прозорците са дървени. На етажа има и малка тераска.

Градината е добре поддържана. В момента е засадена с овошки, цветя и асми.
Имотът е в прилично състояние. Нуждае се от ремонт на: стените, таваните, дограмата, банята и тоалетната. Къщата е снабдена с електричество и вода (вътре и вън) и има септична яма. В момента няма телефонна линия в имота, но лесно може да бъде прекарана такава.

Селото е много тихо и спокойно и предлага удобства като хранителни магазини, кафене, църква, здравна служба, поща и ресторант. В селото има и редовен транспорт до близките градове и села. Регионът е изключително живописен и е подходящ най-вече за селски туризъм, лов и риболов.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Ямбол, България Топ оферти в Ямбол, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"