Къща за продажба близо до гр. Хасково


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Хасково / България

Етаж
1

Спални
1


Площ на сградата
65 м²

Площ на парцела
1093 м²

Цена
  5 900

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
лошо

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

С удоволствие ви представяме този имот, който се намира на 8 км. от Симеоновград. Община Симеоновград е традиционен селскостопански район. На територията на общината се отглеждат главно зеленчуци, плодове, технически култури. Съществуват и изключително благоприятни почвено-климатични условия за създаването на лозови масиви.
Община Симеоновград се намира в най-северната част на Хасковска област. Тя е сравнително малка община, през общината преминава р. Марица.

Къщата се състои от 65 кв.м. жилищна площ:

Първи етаж: салон и три стаи /под - дюшеме, дървена дограма/.

Имотът се намира в края на селото, с южно изложение и има гледка към съседни къщи и гора. Състоянието му е лошо и е за ремонт. Пътят до къщата е асфалтов и е проходим през зимата. Дворът е 1093 кв.м., има стопанска постройка и овошки. В имота има електричество, водата и тоалетната са отвън, няма телефонна линия, но лесно може да се прекара.

В селото има: хранителен магазин, кафене, църква и редовен транспорт. Районът, в който е разположено селото, е подходящ за дейности като лов, риболов и водни спортове.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Хасково, България Топ оферти в Хасково, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"