Къща за продажба близо до гр. Нова Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Нова Загора / България

Етаж
1

Спални
3


Площ на сградата
75 м²

Площ на парцела
2800 м²

Цена
  16 850

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
130 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 130 км

Тази очарователна къща се намира в края на красиво селце, на 18 км. от Нова Загора и на 30 км. от живописната местност Карандила. Офертата, която ви предламе включва едноетажна къща с жилищна площ 75 кв.м. и голям двор - 2800кв.м. Имотът се състои от:

Първи етаж: външни стълби, коридор, кухня и три спални /подът на които е от дюшеме/ и лятна кухня.

Банята и тоалетната са вън, има течаща вода вътре в къщата, както и електричество. Имотът разполага също и с паркинг за две коли, който се намира отпред. Къщата е с прекрасен изглед към хълмове, а в двора са засадени много овощни дървета, асми, има кладенец, също така селскостопанска постройка - 80 кв.м. Имотът се нуждае от частичен ремонт - вьншна и вътрешна мазилка, както и направата на вътрешни баня и тоалетна.

Селото е голямо, разпола с: хранителни магазини, кафене, училище, църква, полицейски участък и редовен транспорт, пътят е асфалтов и е проходим и през зимата. В района на селото се намира винарска изба “Едоардо Миролио”. Избата е заобиколена от лозови масиви, естествено езеро и зелени ливади, които създават превъзходни условия за туризъм, съчетан с дегустация на вина.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Нова Загора, България Топ оферти в Нова Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"