Къща за продажба близо до гр. Нова Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Нова Загора / България

Етаж
1

Спални
3


Площ на сградата
75 м²

Площ на парцела
4000 м²

Цена
  10 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
100 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 100 км

Този прекрасен имот се намира в края на китно селце, на 10 км. от Раднево и 45 км. от Стара Загора. Офертата, която ви предлагаме се състои от:

Едноетажна къща с 75 кв.м. жилищна площ, мазе - 30 кв.м. и голям двор - 4000 кв.м. Към къщата има залепена и лятна кухня.
Първи етаж: външно стълбище, коридор, кухня, три спални /под - дюшеме/ и веранда.

Имотът е снабден с течаща вода и електричество, няма баня, а тоалетната е отвън. Препоръчително е да се направи освежаващ ремонт на дограмите, вътрешната и външна мазилка и направата на вътрешна баня и тоалетна, за да стане имотът по-уютен за живеене. Пътят до имота е асфалтов и е проходим през всеки сезон. Телефонна линия няма в момента, но лесно може да бъде прекарана такава.

Дворът, който настина е доста голям, разполага с екстри като кладенец /с който може да се напоява/ и голяма стопанска постройка - 100 кв.м. В момента в двора има насадени доста овошки, но може да се засади също така и с цветя, зеленчуци, да се постави беседка и дори басейн и да се превърне в любимо място за отмора.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Нова Загора, България Топ оферти в Нова Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"