-60% Намалена
цена
Ексклузивна 
агенция

Парцел за инвестиция до исторически комплекс "Ахелой 917", на няколко км от Слънчев бряг, до Тънково и Ахелой


Тип имот
Земя
(Земеделска земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Местност "Стролата" / близо до Слънчев бряг / България

Обща площ
25910 м²

Цена
-60% 69 000   28 000
  1 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
25 км

Последна актуализация
17.08.2020 г.

Брой запитвания
1 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 25 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата

Инвестиционен парцел за продажба на атрактивна цена, в местност "Стролата", в близост до историческия комплекс „Ахелой 917”, бъдещият музей на открито, посветен на победата на Симеон Велики над Византия.

В момента земята не e в регулация, но може да се преотреди за строителството срещу неголямо допълнително заплащане.

Парцелът се простира на 25 910 кв.м., като е само на 200 м от асфалтов път и на 77 метра надморско равнище – предпоставка за една от най-красивите гледки към морето в района.

Според Закона за устройство на територията местността Стролата има статус на ваканционна зона от 2006 г. и като такава в нея ще бъдат направени инфраструктурни подобрения и цялостна модернизация на съоръженията. Местността се намира на еднакво разстояние (около 2 км) от гр. Ахелой и село Тънково. гр. Несебър и световноизвестния морски курорт Слънчев Бряг са на отстояние от 8 км. Местността "Стролата" се намира само на 1.5 км от новото околовръстно на Ахелой, разположено на главния път Бургас – Слънчев бряг. Международното Летище Бургас е само на 21 км разстояние и до него се стига бързо и лесно с автомобил за около 20 минути.

През последните няколко години в местността "Стролата" са изкупени голяма част от земите, като в момента повечето парцели там са собственост на чуждестранни инвеститори. Районът има невероятен потенциал и се планира да се превърне в сателитно ваканционно градче на к.к. Слънчев бряг, който се намира само на 10 минути с автомобил.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в Слънчев бряг, България Топ оферти в Слънчев бряг, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот