-60% Намалена
цена
Ексклузивна 
агенция

Парцел за инвестиция до исторически комплекс "Ахелой 917", на няколко км от Слънчев бряг, до Тънково и Ахелой


Тип имот
Земя
(Земеделска земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Местност "Стролата" / близо до Слънчев бряг / България

Обща площ
25910 м²

Цена
-60% 69 000   28 000
  1 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
25 км

Последна актуализация
22.06.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 25 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата

Инвестиционен парцел за продажба на атрактивна цена, в местност "Стролата", в близост до историческия комплекс „Ахелой 917”, бъдещият музей на открито, посветен на победата на Симеон Велики над Византия.

В момента земята не e в регулация, но може да се преотреди за строителството срещу неголямо допълнително заплащане.

Парцелът се простира на 25 910 кв.м., като е само на 200 м от асфалтов път и на 77 метра надморско равнище – предпоставка за една от най-красивите гледки към морето в района.

Според Закона за устройство на територията местността Стролата има статус на ваканционна зона от 2006 г. и като такава в нея ще бъдат направени инфраструктурни подобрения и цялостна модернизация на съоръженията. Местността се намира на еднакво разстояние (около 2 км) от гр. Ахелой и село Тънково. гр. Несебър и световноизвестния морски курорт Слънчев Бряг са на отстояние от 8 км. Местността "Стролата" се намира само на 1.5 км от новото околовръстно на Ахелой, разположено на главния път Бургас – Слънчев бряг. Международното Летище Бургас е само на 21 км разстояние и до него се стига бързо и лесно с автомобил за около 20 минути.

През последните няколко години в местността "Стролата" са изкупени голяма част от земите, като в момента повечето парцели там са собственост на чуждестранни инвеститори. Районът има невероятен потенциал и се планира да се превърне в сателитно ваканционно градче на к.к. Слънчев бряг, който се намира само на 10 минути с автомобил.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можеш да увеличиш или намалиш мащаба на картата, както и да се движиш по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в к.к. Слънчев бряг, България Топ оферти в Слънчев бряг, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот