-15% Намалена
цена

Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
130 м²

Площ на парцела
1522 м²

Цена
-15% 35 000   30 000Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Имаме удоволствието да ви представим този чудесен имот, който е разположен в началото на голямо село, намиращо се на 60 км. от Стара Загора. Градът е разположен в централната част на страната и е едно от най-големите селища в България. В него има голяма концентрация на териториални ресурси. Красивата природа, забележителностите, благоприятното разположение и лесни комуникации превръщат Стара Загора в атрактивно място за много туристи. Вторият по големина град в България и културна столица на страната - Пловдив се намира на 80 км. от селото. Зимният ски курорт Пампорово отстои на 153 км.

Този впечатляващ имот се състои от едноетажна къща с обща площ 130 кв.м., механа, два магазина, плевня и красива градина, обширна 1522 кв.м.
Първи етаж: Самата къща се състои от коридор, две спални, трапезария, килер, баня и тоалетна, както и мазе. Площта на къщата е около 50 кв.м. Стените са направени от камък и кирпич. Част от пода тук е дюшеме, а другата част е теракота. Прозорците са дървени.

Имотът включва и чудесна механа. В нея има антре, мокър бар, салон, кухня и тоалетна. Стените са направени от камък и тухла, а на гърба на къщата има и кирпич. Подът е теракота, а прозорците са дървени. Тук се намира и магазин за сувенири и дребни стоки, както и друг магазин за хранителни продукти.
Градината е чудесна и добре поддържана. В момента е засадена с овошки, чемшир и красиви цветя. В нея се намира и кладенец, който спомага за напояването. Част от градината е заета от барбекю (12 кв.м.).

Къщата е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Някои вътрешни трансформации са също възможни според вкуса на клиента. Имотът е снабден с електричество и вода (вътре и вън) и е свързан с канализация. В къщата има вътрешни баня и тоалетна. Прекарана е и телефонна линия. Пътят до имота е асфалтов и е лесно достъпен през всички сезони.

Селото, в което е разположена къщата, е тихо и спокойно. То предлага удобства като магазини, кафене, училище, църква, полицейски участък, здравна служба, поща, гара, розоварна и кабелна телевизия. Селото е разположено в подножието на Средна гора и се намира в близост и до Стара планина. На 10 км. от него се намира един от известните СПА курорти в България - Павел Баня. Друг значителен град наблизо е Казанлък. Самото село е в много голяма близост и до главен път София - Бургас. Имотът е с голям потенциал. Той може да се използва не само за живеене, но и за развитие на бизнес, чрез намиращите се в него механа и два магазина. Регионът е благоприятен за дейности като лов, риболов, селски туризъм, планинарство, СПА процедури и разглеждане на исторически забележителности. Не пропускайте тази невероятна оферта да притежавате селски дом в провинцията или шанса за бизнес инвестиция тук.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот