Къща за продажба близо до гр. Монтана


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Монтана / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
80 м²

Площ на парцела
494 м²

Цена
  56 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
средно

Разстояния
100 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 100 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Разположена в края на малък град в северозападната част на България, вече е на разположение за продажба солидно изградена двуетажна къща. На приземния етаж,се намират гараж за една кола (20 кв.м), мазе (12 кв.м) и малък склад. Има и тераса от 6 кв.м. Жилищният етаж се разпростира над 80 кв.м и е достъпен чрез вътрешна стълба. Там са разположени кухня с трапезария, хол и две спални, баня/тоалетна и тераса. Електричество и течаща вода са налице.
Къщата е със солидна конструкция, но се нуждае от цялостната модернизация на интериора, нови настилки и завършване на баня и тоалетна.
Градината е 494 кв.м, засадена с плодни дървета и зеленина, красива и лесна за поддръжка. Изгледите от тук са към Стара планина и нейните заснежени върхове.
Градът е близо до ски-зона с отлични климатични условия за практикуване на зимни спортове, лечебни и спа процедури. Въздухът е свеж и чист, ски-пистите са подходящи за начинаещи скиори ,района има няколко минерални извори, които биха могли да помогнат за лечението на различни болести. Летище София се намира на 100 км от града.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Монтана, България Топ оферти в Монтана, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"