Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
96 м²

Площ на парцела
832 м²

Цена
  37 400

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
117 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 117 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Солидна къща в добро състояние за живеене - тази фамилна къща е разположена в края на голямо село, на разстояние 24 км. от град Стара Загора. Район Стара Загора е един от най-големите в страната и е разположен в централната част на България. Характеризира се с благоприятно разположените на териториалните си ресурси. Красивата природа, забележителностите, благоприятното разположение и бързият комуникационен достъп превръщат града в атрактивно място за много туристи. Един от известните зимни ски курорти - Пампорово - отстои на 166 км. от селото.

Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ от 96 кв.м., мазе - 40 кв.м., гараж за две коли - 30 кв.м., външна постройка за животни, склад, веранда и красива градина, обширна 832 кв.м.
Първи етаж: Състои се от антре, коридор, кухня, всекидневна и баня с тоалетна. Стените са направени от тухла, подът е със замазка, а прозорците са дървени. На етажа има и красива веранда.
Втори етаж: Тук се намират две спални и килер. Стените отново са тухлени, подът със замазка и прозорците - дървени.
Градината е чудесна и добре поддържана. В момента е засадена с овошки, асма и красиви цветя. В нея има и кладенец, който спомага за по-лесното напояване. Къщата е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Възможни са и някои вътрешни трансформации по вкус на клиента. Имотът е изцяло снабден с електричество и вода (вътре и отвън) и е свързан със септична яма. В къщата има баня и тоалетна. В имота има прекарана телефонна линия. Пътят е черен, но лесно достъпен през цялата година.

Селото, в което е разположена къщата предлага много удобства като магазини, кафене, училище, църква, полицейски участък, здравна служба, аптека, поща, читалище, детска градина и фурна. В селото има и редовен транспорт до градовете и селата в околността. Регионът е изключително благоприятен за дейности като лов, риболов и селски туризъм.Не пропускайте възможността да притежавата чудесна къща като тази в спокойната и живописна провинция.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"