Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
2

Спални
2

Бани
1


Площ на сградата
96 м²

Площ на парцела
832 м²

Цена
  37 400Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
117 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 117 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Солидна къща в добро състояние за живеене - тази фамилна къща е разположена в края на голямо село, на разстояние 24 км. от град Стара Загора. Район Стара Загора е един от най-големите в страната и е разположен в централната част на България. Характеризира се с благоприятно разположените на териториалните си ресурси. Красивата природа, забележителностите, благоприятното разположение и бързият комуникационен достъп превръщат града в атрактивно място за много туристи. Един от известните зимни ски курорти - Пампорово - отстои на 166 км. от селото.

Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ от 96 кв.м., мазе - 40 кв.м., гараж за две коли - 30 кв.м., външна постройка за животни, склад, веранда и красива градина, обширна 832 кв.м.
Първи етаж: Състои се от антре, коридор, кухня, всекидневна и баня с тоалетна. Стените са направени от тухла, подът е със замазка, а прозорците са дървени. На етажа има и красива веранда.
Втори етаж: Тук се намират две спални и килер. Стените отново са тухлени, подът със замазка и прозорците - дървени.
Градината е чудесна и добре поддържана. В момента е засадена с овошки, асма и красиви цветя. В нея има и кладенец, който спомага за по-лесното напояване. Къщата е в добро състояние. Нуждае се от освежаване на стените и таваните. Възможни са и някои вътрешни трансформации по вкус на клиента. Имотът е изцяло снабден с електричество и вода (вътре и отвън) и е свързан със септична яма. В къщата има баня и тоалетна. В имота има прекарана телефонна линия. Пътят е черен, но лесно достъпен през цялата година.

Селото, в което е разположена къщата предлага много удобства като магазини, кафене, училище, църква, полицейски участък, здравна служба, аптека, поща, читалище, детска градина и фурна. В селото има и редовен транспорт до градовете и селата в околността. Регионът е изключително благоприятен за дейности като лов, риболов и селски туризъм.Не пропускайте възможността да притежавата чудесна къща като тази в спокойната и живописна провинция.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Покупка с ипотечен кредит от SUPER CREDIT при специални условия!

За покупка на този имот с ипотечен кредит ние препоръчваме услугите на нашия специализиран кредитен център SUPER CREDIT! “Супер Кредит” ООД с ЕИК205405378 е лицензиран кредитен консултант, регистриран с №BCI000038 от 12.02.2019 г., по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП).

SUPER CREDIT е част от нашата корпоративната група STONEHARD HOLDINGS, в която участват редица водещи български компании, работещи в областта на продажбите, наемите и управлението на недвижими имоти, строителното предприемачество, мебелната индустрия и туризма.

В качеството си на лицензиран кредитен посредник, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови кредитни институции в България. Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава компетентна кредитна консултация, както и няколко оферти от различни банки, с цел да може да направи информиран избор, при най-изгодните за него условия. Клиентите на SUPER CREDIT могат да разчитат на професионално съдействие, както за получаване на богат избор от оферти, подсигурени от различни финансиращи институции, така и на безпристрастно анализиране на предложенията, с цел отсяване на тези с най-добри условия. При анализа на офертите за кредит се вземат под внимание следните показатели: лихви, процент на самоучастие, общи разходи по кредита, застраховки, срок на погасяване, ясни и прозрачни условия на финансиране с цел максимална защита на интереса на клиента, както към момента на получаване на кредита, така и през целия срок до неговото пълно изплащане.

SUPER CREDIT може да осигури на клиентите на SUPER ИМОТИ, също и професионални консултации, както и пълно съдействие за получаване и на други видове кредити като потребителски, инвестиционни, лизингови и др.

SUPER CREDIT може да Ви съдейства и относно рефинансиране на Ваши съществуващи кредити и преместване на кредитната Ви експозиция в друга банка, при по-добри условия.

Всички услуги на SUPER CREDIT за клиентите-кредитополучатели са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!

За повече информация относно ипотечното финансиране, моля свържете се с отговорния консултант по тази оферта или разгледайте сайта на SUPER CREDIT.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот