Земеделска земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земеделска земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
7560 м²

Цена
  133 100
  18 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
90 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 90 км

Много изгодна бизнес оферта за земеделска земя, разпростираща се върху площ от 7560 кв. м и намираща се в красивата част на края на град Стара Загора. Градът е важен икономически център, разположен в Централна Южна България. Стара Загора е известна като градът на правите улици, липите и поетите. Регионът предлага продуктивно селско стопанство, което се дължи на плодородните земи. Градът се намира и на разстояние 90 км от вторият по големина град в България- Пловдив. Един от най- известните зимни ски курорти в страната- Пампорово отстои на 139 км.
Имотът обхваща площ от 7560 кв. м. Мястото е тревисто, срещат се храсти. Електричеството се намира на 60-70 м от имота. В имотът няма вода и канализация. Парцелът е подходящ за складове, бензиностанция, лекопромишлено производство. Стара Загора е голям град с множество удобства, разположени предимно в централната част. Тази оферта дава отлична възможност за инвестиция в България.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот