-40% Намалена
цена

Къща за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Етаж
1

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
150 м²

Площ на парцела
1564 м²

Цена
-40% 23 000   14 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
107 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 107 км

Къщата, представена тук, е добре разположена в центъра на китно село, което се намира на разстояние 30 км. от град Стара Загора. Геостратегическото положение на област Стара Загора, богатото и уникално културно-историческо наследство, осигуреността с ценни и качествени териториални и човешки ресурси, многоотрасловата и преструктуриращата се икономика определят старозагорска област като значим регион в България. Тя заема едно от водещите места в развитието на южния централен район за планиране. Област Стара Загора разполага с ресурси и потенциали, които имат важно значение за развитието на националния, регионалния и местния социално-икономически инфраструктурен комплекс.

Този атрактивен имот включва едноетажна къща с площ 120 кв.м., лятна кухня (30 кв.м.), мазе (50 кв.м.), паркинг, голям склад и добре аранжирана градина с площ 1564 кв.м.
Първи етаж: Състои се от голяма веранда, всекидневна, кухня, три спални, баня и тоалетна. Стените на цялата къща са изградени от тухла и камък, подът и рамките на прозорците са дървени. Външно стълбище води към верандата.

Лятната кухня не е прикрепена към къщата. Има коридор и две стаи в тази постройка. Освен това има и огнище.
Към имота принадлежи и градина, която е засадена с асма, красиви цвета и овощни дръвчета. Част от градината е ливада.
Имотът е в добро състояние. Възможни са и други трансформации по вкус на клиента. За момента в имота има електричество, вода (вътре и вън). Няма изградена септична яма.

Селото, в което се намира този привлекателен имот, е приветливо и тихо. Предлага следните удобства: магазини, кафене, църква, полицейско управление, здравна служба, детска градина, поща и кабелна телевизия. Съществува редовен транспорт до селата градовете в района. Пътят до имота е асфалтов. Стратегическото местоположение на имота ви дава шанс да комбинирате тихия селски живот с благоприятния достъп до по-големите български градове.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"