Къща за продажба близо до гр. Монтана


Тип имот - Всички
Къща

Местоположение
близо до Монтана / България

Етаж
1

Спални
1

Бани
1


Площ на сградата
91 м²

Площ на парцела
3250 м²

Цена
  11 000

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Състояние
добро

Разстояния
150 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 150 км

Осветена от Слънцето, тази селска къща се намира в самия край на малко селце на 25 км от пристанището на гр. Лом. В близост до река и малък язовир (на два километра разстояние), имота е подходящ за селски туризъм и приятни почивки през уикендите със семейството. Построена на един етаж, с 91 кв.м РЗП, къщата има кухня и трапезария, хол, спалня, баня, която трябва да бъде завършена, както и входно антре.
Добре поддържана, къщата се нуждае от частичен ремонт на стаите, плюс вътрешна модернизация и някои нови мебели. Имотът е свързан с електричество, течаща вода и стационарен телефон. Показаното обзавеждане е включено в цената.
Градината, която обгражда къщата е доста голяма, 3250 кв.м и е засадена с много и разнообразни плодни дървета, красиво борово дърво до предната част на главната къща и много пристройки към гърба, включително малка лятна кухня и хамбар.
Селото, където къщата се намира е малко и приятно. Тук може да намерите няколко хранителни магазини и кафенета, църква и медицински пункт.

Read info about Montana
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Монтана, България Топ оферти в Монтана, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"