Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
близо до Стара Загора / България

Обща площ
1280 м²

Цена
  4 100
  3 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
65 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 65 км

Представяме Ви този регулиран поземлен имот, който е разположен в центъра на голямо и атрактивно село, на разстояние 38 км от град Стара Загора. Градът е център на икономически, политически и културен живот и е един от най- модерните и развиващи се градове в страната. Неговото стратегическо разположение осигурява лесен транспортен достъп до Изтока, Запада, Севера и Юга. Имотът се намира и на 65 км от вторият по големина град в България- Пловдив, който се смята и за културна столица на страната. Известният зимен ски курорт Пампорово се намира на 114 км.
Тази земя се простира върху площ от 1280 кв. м. В момента на територията й се намират няколко овощни дръвчета. Парцелът е покрит и от ливада. Като плюс може да се отбележи присъствието на кладенец, който спомага напояването. Имотът е снабден с вода, но в момента е спряна. По границата има и електричество. Мястото е тихо и спокойно и е подходящо за строителство на семейна къща. Пътят е асфалт и е лесно достъпен и в зимни условия.
Селото е приятно и живописно. То предлага удобства като кафене, училище, църква, полицейски участък, здравна служба, аптека, бензиностанция, поща и детска градина. В селото има и редовен транспорт до близките градове и села. В близост до него се намира и малък град, предлагащ всякакви необходимости за дома. Селото е разположено близо до най- стария действащ в Европа манастир- „Свети Атанасий”. Връзката с автомагистралата е също много близо. Красивата природа и тишината наоколо са изключително благоприятни за почивка.

Цена за кв. м- 3.20Е
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот