Земя за продажба близо до гр. Стара Загора


Тип имот
Земя

Местоположение
язовир Копринка / близо до Стара Загора / България

Обща площ
750 м²

Цена
  7 500
  10 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим, след като получим твоето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
90 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 90 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Разположен близо до края на добре развито село, този регулиран парцел земя Ви дава възможност да се насладите на живота в село. Селото се намира на 50 км от петият по големина град в България- Стара Загора и на 20 км от град Казанлък, където се разполага известната Розова долина и Долината на Тракийските царе. В близост до селото се намира и СПА курортът Павел баня. Град Стара Загора се намира в централната част на България и се характеризира с множество териториални ресурси. Красивата природа, забележителностите, удобното местоположение и връзки превръщат града в атрактивна дестинация за много туристи. Известният зимен ски курорт Пампорово се намира на 165 км от селото.
Имотът се състои от чудесен парцел земя, разполагащ се върху площ от 750 кв. м. Близо до границата има ливада и няколко овощни дръвчета. Отново до границата преминават и електричеството и водата. Регионът е изключително спокоен, поради което е много подходящ за строителството на семейна къща или вила. Пътят е асфалт и е лесно достъпен дори през зимата.
Селото е разположено в близост до национален парк „Централен Балкан”, който е един от най- ценните защитени територии в Европа. В него са събрани множество редки и застрашени от изчезване видове. Селото предлага хранителни магазини, кафене, църква, полицейски участък, здравна служба, поща и джамия. Има и редовен транспорт до градовете и селата в околността. Един от най- големите язовири в България- Копринка е разположен близо до селото. Регионът е изключително подходящ за дейности като лов, риболов, селски туризъм и СПА процедури.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в гр. Стара Загора, България Топ оферти в Стара Загора, България
Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Ти премахна този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот